reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ladniutki :) a do tego jak okazyjny :)
Niestety wszystko kosztuje i to nie mało a ja też nie mam milionów na koncie wiec musze patrzeć szukać a jeszcze wszystko musze mieć podwójne to koszty razy dwa a każdy chce dla swoich dzieci jak najlepiej i choć się nie spodziewałam to nawet Bratowa przywiozła ciuszki i akcesoria po dziewczynach takie unisex i jeszcze powiedziała ze jak będą dziewczyny to przywiezie resztę a jak chłopcy to od kuzynki od chłopaków bliźniaków także prawie się popłakałam i tez ucieszyłam bo będę mogła moim bablom kupić za to coś ekstra :)

reklama
Narazie tylko po pokoju jest dosyć zwinny i skretny a do tego łatwy w rozkładanie składaniu i montażu i demontażu części i przede wszystkim nie jest ciężki i szeroki na 76 cm a też była okazja bo ostatnie dwa były i zapłaciłam tylko 2600 zł
To naprawde udalo ci sie kupic w okazyjnej cenie.

Niestety wszystko kosztuje i to nie mało a ja też nie mam milionów na koncie wiec musze patrzeć szukać a jeszcze wszystko musze mieć podwójne to koszty razy dwa a każdy chce dla swoich dzieci jak najlepiej i choć się nie spodziewałam to nawet Bratowa przywiozła ciuszki i akcesoria po dziewczynach takie unisex i jeszcze powiedziała ze jak będą dziewczyny to przywiezie resztę a jak chłopcy to od kuzynki od chłopaków bliźniaków także prawie się popłakałam i tez ucieszyłam bo będę mogła moim bablom kupić za to coś ekstra :)

Świetną masz Bratową, naprawdę! Moja wszystko trzyma w kartonach i nic nie chciała dać - moja córeczka jest 3 lata młodsza od jej. Powiedziała, że jak będzie miała drugie to się przydadzą. A jeśli będzie chłopak - sprzeda na allegro. Wiem, że nie musi mi nic dawać, ale i tak mi było przykro, szczególnie, że ma maaaaaasę ubrań.

Fajnie tak Rybka :-) my raczej nie dostaniemy nic, bo nie ma po kim - a ciuszki itd po starszym oddalismy juz dawno.

Z tym zwolnieniem to smiesznie, bo ja w sumie mialam plan ze bede w ciazy i pracowac, i biegac, i chodzic na basen/jakis fitness. A wyszlo jak wyszlo, leze od konca 3ciego tygodnia..

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Tym bardziej bym sie zastanpwila nad zwolnieniem bo stres nie sluzy ciazy. Ale to tylko moje zdanie absolutnie nie zmuszam :)

Zobaczymy jak to będzie nie zapieram się rękami i nogami że zostanę w pracy bo jeśli by się coś działo z ciąża to logiczne że pójdę na zwolnienie. Moja szefowa wie o moich planach nie o in vitro ale o tym że się staram, w razie co poproszę o mniej odpowiedzialne stanowisko ;-) ;)

Ja uważam, że za dużo nas to kosztuje stresu, nerwów i pieniędzy a na dodatek same wiecie jak cierpi na tym nasz związek po tych wszystkich hormonach, dlatego nie chcę ryzykować i wolę zostać na zwolnieniu. Każda z nas ma tez inną sytuację w pracy, ja jestem prawie cały czas na nogach - praca w handlu. Szczerze mówiąc to najbardziej cieszy się mój mąż, żonka w domu :)
Miłego wieczoru !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzien dobry dziewczynki :)
Pobudka z bolem glowy :/
Dziewczyny a jak u was wyglada/wygladalo to z plamieniami implantacyjnymi ? Mialyscie, jak tak to ile dpt ? Wiem ze nie ma na to reguly i nie kazdego to sie dzieje ale mysle ze to troche taki obiecujacy znak...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja nie mialam zadnych plamien a dzis mam pozytywna bete:)
nie ma reguly;)

reklama
Do góry