reklama
zyrafffkaaa
Aktywna w BB
Zyrafka poza tym kazdy spedza ciaze na swoj sposob
Oczywiscie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
zyrafffkaaa
Aktywna w BB
Bo w Polsce szefowie sa inni dlatego.
W to akurat nie uwierze. Ja mieszkam tutaj tylko 8 lat, probowalam pracowac w Polsce. Ale co gdybys takiej mozliwosci nie miala ? Zwolnilabys sie z pracy jak bys zaszla w ciaze ?
gosia321
Fanka BB :)
Nie wtedy bym wkoncu zdecydowalabym pozwac szefowa o mobbing.W to akurat nie uwierze. Ja mieszkam tutaj tylko 8 lat, probowalam pracowac w Polsce. Ale co gdybys takiej mozliwosci nie miala ? Zwolnilabys sie z pracy jak bys zaszla w ciaze ?
Zyrafka a wiesz jak wyglada mobbing w pracy skoro mowisz ze nie zgodzisz sie z tym ze szefowie w Pl sa inni.
Gdybym miala normalnego szefa to tez bym mogla pracowac.
rybka14
Narazie tylko po pokoju jest dosyć zwinny i skretny a do tego łatwy w rozkładanie składaniu i montażu i demontażu części i przede wszystkim nie jest ciężki i szeroki na 76 cm a też była okazja bo ostatnie dwa były i zapłaciłam tylko 2600 złSliczny jest. Tez zastanawiam sie nad bialo czarnym ale modelu jeszcze nie mam wybranego. Czy jazda probna juz byla.
zyrafffkaaa
Aktywna w BB
A dobra koniec tematu bo zaczelo sie od zwolnien a ciagnie sie dalej
Kazdy robi co chce a ze w Pl kobieta w ciazy ma lepsze przywileje to wiekszosc z nas z nich korzysta
Ok koniec tematu
Lepiej mi poradzcie jak uratowac zakalca ? Mialo byc do suchego patyczka i tez bylo a po wycignieciu ciasto padlo i okazuje sie ze zakalec wlozylam spowrotem do piekarnika hahaha [emoji23]
ema51
Ja w laboratorium chemicznym... Wiec i warunki z odczynnikami nie fajnie a jeszcze na dodatek praca zmianowa w sensie ranki popoludniowki i nocki...Tak sobie siedze i mysle... bo tak trwaja dyskusje na temat zwolnienia chorobowego z pracy z powodu ciazy... jakie prace wykonujecie/ jaki powod jest zwolnienia, ze wiekszosc z was idzie na zwolnienie zaraz po dowiedzeniu sie o ciazy ?
Poza tym wszystkim... Na nocki w ciazy nie wolno... Wiec bym stracila dodatek zmianowy do pensji - po czym kazdy miesiac wplywa potem na obnizenie chorobowego i macierzyńskiego...
Wiec i zdrowotnie chemia nie bardzo i jeszcze ta kasa...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Ladniutki a do tego jak okazyjnyNarazie tylko po pokoju jest dosyć zwinny i skretny a do tego łatwy w rozkładanie składaniu i montażu i demontażu części i przede wszystkim nie jest ciężki i szeroki na 76 cm a też była okazja bo ostatnie dwa były i zapłaciłam tylko 2600 zł
reklama
gosia321
Zjesc zakalca juz nic nie zrobiszOk koniec tematu
Lepiej mi poradzcie jak uratowac zakalca ? Mialo byc do suchego patyczka i tez bylo a po wycignieciu ciasto padlo i okazuje sie ze zakalec wlozylam spowrotem do piekarnika hahaha [emoji23]
Podziel się: