reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Husan kochana niestety o 7 pobudka na table z progesteronem takze juz pozniej ciezko zasnac :)

Mam pytanie czy ktoras z was przy udanym transferze po 8 dniach od transferu przestaly bolec piersi dalej sa nabrzmiale ale juz nie bola tak jak wczesniej
:eek::errr:
Dzisiaj juz mnie tylko brzuch delikatnie boli jak na @
5 dpt piersi nie bolą ale lewy jajnik lekkie kłócie.= i wzdecia :/
dzisiaj 5 rocznica ślubu więc pozwole sobie na cos nie zdrowego i espumisan :p

5 dpt piersi nie bolą ale lewy jajnik lekkie kłócie.= i wzdecia :/
dzisiaj 5 rocznica ślubu więc pozwole sobie na cos nie zdrowego i espumisan :p
Wszystkiego najlepszego :) Oby kolejna była już w większym gronie :)
[emoji253][emoji253][emoji253][emoji322][emoji322][emoji322][emoji128][emoji128][emoji128][emoji128]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie do mnie zadzwonili, ostatecznie było 7 komórek. Dzisiaj rano przestały się dzielić. Transferu nie będzie [emoji22] masakra jakaś.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro :( ale pelen szacun za pozytywne podejscie do tematu [emoji3][emoji122][emoji122] brawo !!!

Dziewczyny dzis jestem 6dpt i wczoraj i przedwczoraj bolal mnie brzuszek miesiaczkowo caly czas tak cmil i mialam bardzo "obolale" piersi... dzis natomiast w ciagu dnia chyba z 3 razy przez chwilke zabolalo mnie miesiaczkowo i nic poza tym... cycki tez oklaply... czy wszystko juz przekreslone ? :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro :( ale pelen szacun za pozytywne podejscie do tematu [emoji3][emoji122][emoji122] brawo !!!

Dziewczyny dzis jestem 6dpt i wczoraj i przedwczoraj bolal mnie brzuszek miesiaczkowo caly czas tak cmil i mialam bardzo "obolale" piersi... dzis natomiast w ciagu dnia chyba z 3 razy przez chwilke zabolalo mnie miesiaczkowo i nic poza tym... cycki tez oklaply... czy wszystko juz przekreslone ? :(

Kochana mam nadzieje ze nie ale jak widac Ja i Beata tez tak mialysmy wiec nie jestes sama i oby to byly dobre znaki na pozytywna bete :)

reklama
Kochana mam nadzieje ze nie ale jak widac Ja i Beata tez tak mialysmy wiec nie jestes sama i oby to byly dobre znaki na pozytywna bete :)

Oj mam nadzieje, bo cos mnie dzis entuzjazm i optymizm opuscil :/ ja dopiero beta w poniedzialek za tydzien :( ale ja chyba jednak w sobote sie skusze na sikanca w weekend...

Do góry