reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny [emoji8] Pierwsze to szok, płacz ; mój mąż przygnal z pracy do domu. Teraz już spokój, czekam na telefon od lekarza i walczymy dalej [emoji2] tak łatwo się nie poddamy [emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana bardzo mi przykro :(
Najważniejsze, że macie siebie i dalej walczycie :)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Czyli mozliwe ze bolaly nas cycki po stymulacji a teraz spadl nam poziom estradiolu i przestaja bolec.
Byle przetrwac do czwartku i nie zwariowac :)
Oby :) bo ja już naprawdę zaczynam swirowac :)
Idę dziś na zakupy,może zajmę czymś myśli ;)
Chyba,że finalnie wyląduje w Smyku[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry, właśnie dzwonili do nas z laboratorium. Na 5 komórek 3 były dojrzałe, 2 zarodki idealne a 1 walczy... Transfer w poniedziałek 31/10. Trzymajcie kciuki !!

Bardzo mi przykro chocolateri, wierzę że każdej z nas w końcu się uda i prędzej czy później się doczekamy !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Aga cieszę się bardzo [emoji8][emoji3] chociaż u Ciebie dobra wiadomość.
Ja będę walczyć do końca ( czytaj do menopauzy [emoji23] ) , nie ma mowy bym się poddała.

Trzymam kciuki i modlę się za Twoje fasolki. Przytul je mocno [emoji8][emoji173]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry