gosia321
Fanka BB :)
O widze ze nie tylko ja mialam dzis bezsenna nocA tak z ciekawości, dostała któraś z dziewczyn L4 ciążowe po pozytywnej becie?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widze ze nie tylko ja mialam dzis bezsenna nocA tak z ciekawości, dostała któraś z dziewczyn L4 ciążowe po pozytywnej becie?
Ja dostalam ciazowe po pozytywnej becie a nawet nie bylo jeszcze serduszka...A tak z ciekawości, dostała któraś z dziewczyn L4 ciążowe po pozytywnej becie?
Hehe a tak apropos zmiany godziny hmm czyli kuzea i tak musimy wstac godzine wczesniej zeby wziasc progesteron bk przeciez co organizmowi do tego ze sie czas na swiecie zmienil
Luteine i duphaston o stalych porach niby mam brac wiec jak nic godzine wczesniej teraz wrrGosiu a jaki progesteron bierzesz ze musisz o jednakowej godzinie ?
Ja biore Crinone ale jedyne co lekarz mowil to zeby brac rano ale konkretne godziny nie sa tak wazne jak przy zastrzykach przed punkcja...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ci nie pomoge bo nie mialam plamieniaDzien dobry dziewczynki
Pobudka z bolem glowy :/
Dziewczyny a jak u was wyglada/wygladalo to z plamieniami implantacyjnymi ? Mialyscie, jak tak to ile dpt ? Wiem ze nie ma na to reguly i nie kazdego to sie dzieje ale mysle ze to troche taki obiecujacy znak...
A ja bralam crinone na nocGosiu a jaki progesteron bierzesz ze musisz o jednakowej godzinie ?
Ja biore Crinone ale jedyne co lekarz mowil to zeby brac rano ale konkretne godziny nie sa tak wazne jak przy zastrzykach przed punkcja...
Ja biore po staremu...wiec nie biore wczesniej...Luteine i duphaston o stalych porach niby mam brac wiec jak nic godzine wczesniej teraz wrr