rybka14
Fanka BB :)
Będzie dobrze wszystko lez oszczędzaj się i nie denerwuj się trzymam kciuki razy trzy Musisz być dobrej myśli Dzieciaczki zdrowe i ładniutkie się urodza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze wszystko lez oszczędzaj się i nie denerwuj się trzymam kciuki razy trzy Musisz być dobrej myśli Dzieciaczki zdrowe i ładniutkie się urodza
A na co to jest?kaczorku jedz orzechy brazylijskie i olej z wiesiołka nawet 6 kapsułek dziennie mi pomogło i miałam transfer trochę czerwonego wina i będzie ok
Na endo Kochana mi też nie chciało rosnąć i tez jajeczko nie chciało pękać tez czekalam przez dwa dni i jadłam te orzechy i wiesiołka z winem było gorzej ale pół kieliszka wypiłam i na wizycie było już ok kup sobie testy owulacyjne i zrobisz w razie czego możesz zadzwonić do lekarza lub kliniki i wtedy będziesz wiedzieć w razie czego orientacyjnie kiedy mogło pękać jeśli idziesz naturalnym cyklem ?A na co to jest?
Ja czuję od początku ze chłopcy będą i pewnie tak będzie
Ja nie jestem jeszcze w ciąży a jem bez opamiętania , a w czerwcu zakończyłam dietę Chodakowskiej na której schudłam 10 kg , a do teraz wróciło 5 jeaaa
Sprobuj ser zolty i dzem truskawkpwy yumiHusann... z serem żółtym i dżemem... Omg , camembert albo oscypek z zurawina to tak, ale o innych połączeniach w życiu nie słyszałam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom