reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Rybko jak tam u ciebie jak blizniaki ??
Dobrze chyba?! Rosną i kręcą się bo czasami to mnie tak za boli jak od kopniaka wiec pewnie zmieniają pozycję ale jak są po mnie to mnie to nie dziwi bo ja w miejscu tez nie wysiedze jak teraz pójdę na wizytę to musze zapytać profesorka czy widzi co tam mają między nogami ale pewnie powie ze chłopcy bo wszyscy mówią jaka ja ładniutka się zrobiłam w tej ciąży choć brzuch juz duży i trochę przeszkadza ale z dzieciaczki mi ok ja czuję się ogólnie świetnie :) poczekaj sama zaraz zobaczysz jak to jest ;):)

Dobrze wszystko kręgosłup juz lepiej ale mało śpię tylko 4 góra 5 godzin , a co do zachcianek to ja owoce tonami mogę jeść a poza tym ser ser ser i teraz doszedł dżem truskawkowy a od niedzieli mięso śmierdzi mi jak szambo szynki wogule nie jem od początku wiec nie wiem czym te moje dzieci żyją :) trochę miałam zajęć i bratowa przywiozła mi trochę ciuchów i rzeczy dla dzieciaczków a jak już przyjechała to została cały dzień i dwa małe tsunami razem z nią to miałam wesoło :)
A co sie dzieje ze spac nie mozesz ??
Nie martw sie dzieciaki dadza rade nie musza byc miesne :) a bezmiesni chyba sa chlopcy :)

Dobrze chyba?! Rosną i kręcą się bo czasami to mnie tak za boli jak od kopniaka wiec pewnie zmieniają pozycję ale jak są po mnie to mnie to nie dziwi bo ja w miejscu tez nie wysiedze jak teraz pójdę na wizytę to musze zapytać profesorka czy widzi co tam mają między nogami ale pewnie powie ze chłopcy bo wszyscy mówią jaka ja ładniutka się zrobiłam w tej ciąży choć brzuch juz duży i trochę przeszkadza ale z dzieciaczki mi ok ja czuję się ogólnie świetnie :) poczekaj sama zaraz zobaczysz jak to jest ;):)
To dobrze ze sie zdrowo rozwijaja :)
A no widzisz jak ladnie wygladasz i mieso ci smierdzi to chyba to jednak chlopaki :);)

Ja ogólnie mało sypialam ale odkąd nawala mi kręgosłup to ciężko się wyspać a do tego pije dużo bo centralne ogrzewanie mnie wykańcza a jestem alergikiem wiec pije i chodzę często siku i tak wkoło a w dzień wogule nie chce mi się spać może taki mój urok juz

reklama
Do góry