gosia321
Fanka BB :)
Ooo jak milo a teraz gdzie mieszkasz ??kiedyś mieszkałam i tam się urodziłam.. i nie dawno miałam dwie laparo w Olsztynie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo jak milo a teraz gdzie mieszkasz ??kiedyś mieszkałam i tam się urodziłam.. i nie dawno miałam dwie laparo w Olsztynie
w WejherowieOoo jak milo a teraz gdzie mieszkasz ??
I az do Olsztyna na laparoskopie ??w Wejherowie
Teraz nie mysl o diecie tylko dobrze jedz dla kropka
u nas się dłużej czeka , a nie żałuję że byłam w Ol... nawet szczerzę powiem ,że mi się tam podobało Lekarze też świetni . Jeden z nich , który był u mnie kilka razy na obchodzie pracuje w Gdyni raz w tyg przyjmuje. no i wiadomo okazja do pobycia z rodzinką .I az do Olsztyna na laparoskopie ??
Z nad jezior przenioslas sie nad morze super to moje drugie ulubione miejsce na wakacje poza jeziorami
Lile jak tam twoje blizniaki ???
Uuu no to oszczedzaj sie kochana bo ciekawie nie jest. lezenie lezenie lezenie A wiadomo juz co tam w nogach dzieciaki skrywaja czy jeszcze za wczesnie ??rosną. A ja leżę, bo mi łożysko się zrobiło przodujące. Duża szansa, że dziadostwo się cofnie ale na razie jest lipa.
Też bym dostała zastrzyk dziś ale to cholerne endo było za cienkie to pewnie nic z tego nie będzie?Ja przy 18 mm miałam podany ovitrell moje endometrium. wtedy wynosiło 9.4
Dobrze wszystko kręgosłup juz lepiej ale mało śpię tylko 4 góra 5 godzin , a co do zachcianek to ja owoce tonami mogę jeść a poza tym ser ser ser i teraz doszedł dżem truskawkowy a od niedzieli mięso śmierdzi mi jak szambo szynki wogule nie jem od początku wiec nie wiem czym te moje dzieci żyją trochę miałam zajęć i bratowa przywiozła mi trochę ciuchów i rzeczy dla dzieciaczków a jak już przyjechała to została cały dzień i dwa małe tsunami razem z nią to miałam wesołoRybka co tam u ciebie ??
Też bym dostała zastrzyk dziś ale to cholerne endo było za cienkie to pewnie nic z tego nie będzie?