reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Husann... z serem żółtym i dżemem... Omg , camembert albo oscypek z zurawina to tak, ale o innych połączeniach w życiu nie słyszałam.

Kiedys to samo napisalam dla Gosi jak to mozna cos takiego jesc tym bardziej ze ja nie jem dzemow. Ale ja jadlam kanapki z serem a M dzemem i tak sie polaczylo i to jest naprawde pyszne. Camembert nic mi o tym nie mow fufu ale oscypka grilowanego bym zjadla.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam trzymam za wszystkie mamusie kciuki:)!
Tak leżąc sobie w tym szpitalu czytam fora itd... I po punkcji kiedy dowiedziałam się że pobrano 36 jajek byłam w szoku ale też mocno zadowolona ze będzie z czego wybierać zdecydowałam z mężem o zamrożeniu komórek jajowych więc wyszło tak że 21 komórek zamrozilismy a 6 zapłodniono... Z tych 6 został nam jeden zarodek 3bb reszta niedotrwala do 5 doby:(... Smutek bo liczyłam na lepsze rezultaty no ale jest jak jest.. Będziemy podchodzić w Invicta do criotrsnsferu gdzieś w grudniu zapewne... Jednak rozmawiałam z mężem o pozostałych komórkach... I niemoge się odczytać wiem że zarodki można przenieść do innej kliniki ale czy komórki jajowe też??? Nie mogę znaleźć takiej informacji...

Nie nastawiaj się Kochana :) ja też czułam że będzie dwóch chłopaków, a tu niespodzianka. A u Ciebie może być tylko 2 chłopców albo 2 dziewczynki czy jak to jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie albo 2 chłopaków albo 2 dziewczyny innej opcji nie ma jak jedno będzie miało sikawke to drugie tez i to samo z cipulka; )

reklama
Do góry