reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Husann... z serem żółtym i dżemem... Omg , camembert albo oscypek z zurawina to tak, ale o innych połączeniach w życiu nie słyszałam.

Kiedys to samo napisalam dla Gosi jak to mozna cos takiego jesc tym bardziej ze ja nie jem dzemow. Ale ja jadlam kanapki z serem a M dzemem i tak sie polaczylo i to jest naprawde pyszne. Camembert nic mi o tym nie mow fufu ale oscypka grilowanego bym zjadla.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Witam trzymam za wszystkie mamusie kciuki:)!
Tak leżąc sobie w tym szpitalu czytam fora itd... I po punkcji kiedy dowiedziałam się że pobrano 36 jajek byłam w szoku ale też mocno zadowolona ze będzie z czego wybierać zdecydowałam z mężem o zamrożeniu komórek jajowych więc wyszło tak że 21 komórek zamrozilismy a 6 zapłodniono... Z tych 6 został nam jeden zarodek 3bb reszta niedotrwala do 5 doby:(... Smutek bo liczyłam na lepsze rezultaty no ale jest jak jest.. Będziemy podchodzić w Invicta do criotrsnsferu gdzieś w grudniu zapewne... Jednak rozmawiałam z mężem o pozostałych komórkach... I niemoge się odczytać wiem że zarodki można przenieść do innej kliniki ale czy komórki jajowe też??? Nie mogę znaleźć takiej informacji...

Nie nastawiaj się Kochana :) ja też czułam że będzie dwóch chłopaków, a tu niespodzianka. A u Ciebie może być tylko 2 chłopców albo 2 dziewczynki czy jak to jest?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie albo 2 chłopaków albo 2 dziewczyny innej opcji nie ma jak jedno będzie miało sikawke to drugie tez i to samo z cipulka; )

reklama
Do góry