reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja wczoraj miałam masakrę :( Strasznie mnie brzuch bolał, ale też miałam lekkie rewolucję żołądkowe :(
Boje się, że @ może przyjść :( powinnam dostać okres ok czwetek-piatek.
A daj spokój, ja już nawet się na brzuchu położyć nie mogę bo tak mnie bolą :(
A jeść tez mi się odechciało :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jest dobrze! Ja po transferze też miałam straszne rewolucje żołądkowe!
Trzymam kciuki!

reklama
Niech się malutka wgryza :*
Myślę pozytywnie :)
Nasz Bąbelek miał się zacząć zakopywac wczoraj :):)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
I pewnie dlatego brzuch bolał :) mnie wczoraj też brzuch bolał, cały dzień spędziłam na odpychaniu złych myśli, bo @ powinna być zaraz..ach...

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

mam to samo, cycki bola najbardziej , za to mąż się cieszy bo sa wieksze :)
mam za to straszny problem z włosami, odkąd zaczelam stymulacje wypadaja jak szalone nie wiem co robic, mam wlosy do pasa i szkoda mi obcinac :(
Ja mogę polecić Ci brać cynk i selen pomaga nie tylko tylko na włosy ale i na cerę i tez w trakcie ciąży jak i przed chyba w zagniezdzeniu albo podtrzymaniu ja biorę cały czas dziewczyny tez tu miały chyba bo czytałam w naszym słowniku i moja p. Doktor tez poleciła mi przestały wypadać a też mam długie tylko pytaj o te bez dodatków dla kobiet w ciąży ja mam organiczne z walmarku

mam to samo, cycki bola najbardziej , za to mąż się cieszy bo sa wieksze :)
mam za to straszny problem z włosami, odkąd zaczelam stymulacje wypadaja jak szalone nie wiem co robic, mam wlosy do pasa i szkoda mi obcinac :(
Hehe a to dopiero poczatek ich powiekszania sie :)
U mnie wrecz odwrotnie podczas stymulacji piekna skora i wlosy jak narazie tak zostalo :)

Kochane a powiedzcie czy mozna bracespumisan bo mnie w wiekszosci to brzuch chyba boli z zagazowania :errr::rofl2::laugh2:niestety. I tak od wieczora do 10 rano nawala jak nic dopiero jak sie zalatwie to przechodzi. A z tym zalatwianiem sie to tez nie taka prosta dprawa :p Sory za szczegoly :)

Kochane a powiedzcie czy mozna bracespumisan bo mnie w wiekszosci to brzuch chyba boli z zagazowania :errr::rofl2::laugh2:niestety. I tak od wieczora do 10 rano nawala jak nic dopiero jak sie zalatwie to przechodzi. A z tym zalatwianiem sie to tez nie taka prosta dprawa :p Sory za szczegoly :)
Gosiu możesz brać ja brałam 3×2 tabl po posiłkach chyba do 6 lub 7 tc bo miałam straszne gazy od prg i przez to bóle brzucha

Mi na odgazowanie kazali w klinice pić napar / herbatkę z kopru - pomaga!
A na załatwianie - magnez przepisali, no i dużo wody, ale to pewnie wiesz.

reklama
Do góry