reklama
husann
Fanka BB :)
A ktora to dzis doba twoich morulek. Bo moze jeszcze warto potrzymac bo u mnie w 7 dobie dopiero powstala blastka.wlaśnie odebrałam telefon z kliniki ,że moje pozostałe 3 komorki pozostały w stanie Morule i nadają sie do zniszczenia
mam nadzieję ,że ten JEDEN kropek dzisiaj ładnie szuka sobie gniazdka i zostanie ze mną na zawsze
dzisiaj 6 dobaA ktora to dzis doba twoich morulek. Bo moze jeszcze warto potrzymac bo u mnie w 7 dobie dopiero powstala blastka.
husann
Szkoda ze nie wiedzialam wczesniej bo dzis juz bylam w aptece po femibion.Proszę ja takie biorę po jednej tabletce codziennie pytajcie o opakowania 100 tabletek bardziej się opłaca są też inne ale drogie i po 30 tabletek a działają tak samo
I mowisz ze po tym wlosy nie beda wypadac bo teraz jest masakra smieje sie ze znowu bede musiala sciac sie na chlopca a bym nie chciala bo juz za uszy uchodowalam
husann
A nie mozesz porosic zeby jeszcze na jedna noc zostawili. U mnie bylo wlasnie tak ze moj profesorek zadzwonil w 6 dobie i powiedzial ze to juz koniec i nie mam zadnego zarodka a w 7 dobie zadzwonil i powiedzial ze zostawil jeszcze na noc i powstala ladna blastka i ta jedyna blastka zostala juz ze mnadzisiaj 6 doba
powiedzieli że od 3 dni nic sie nie zmienia i ze dzisiaj pojda do zniszczenia.A nie mozesz porosic zeby jeszcze na jedna noc zostawili. U mnie bylo wlasnie tak ze moj profesorek zadzwonil w 6 dobie i powiedzial ze to juz koniec i nie mam zadnego zarodka a w 7 dobie zadzwonil i powiedzial ze zostawil jeszcze na noc i powstala ladna blastka i ta jedyna blastka zostala juz ze mna
teraz musze wierzyć że mój podany kropek zostanie ze mna
rybka14
Kiedys juz pisałam którejś dziewczynie chyba w sierpniu albo lipcu mi pomogło zaczęły wypadać w czasie stymulacji i potem zapytałam moja p. D. i mi poleciła i faktycznie po jakimś 1,5 tygodniu przestały i biorę cały czasSzkoda ze nie wiedzialam wczesniej bo dzis juz bylam w aptece po femibion.
I mowisz ze po tym wlosy nie beda wypadac bo teraz jest masakra smieje sie ze znowu bede musiala sciac sie na chlopca a bym nie chciala bo juz za uszy uchodowalam
reklama
husann
Badz dobrej mysli i to jest ten jedyny trzymam mocnopowiedzieli że od 3 dni nic sie nie zmienia i ze dzisiaj pojda do zniszczenia.
teraz musze wierzyć że mój podany kropek zostanie ze mna
Podziel się: