Dziękuję dobrze wiedziećmnie bolaly po otrivele tak z 4 dni a potem tez przestaly
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję dobrze wiedziećmnie bolaly po otrivele tak z 4 dni a potem tez przestaly
Może jeszcze urosnieHej, no i nie wiem co mam o tym myśleć ... w piątek 21.10 był 7 dpt i beta wyszła 3,8. Dzisiaj mamy poniedziałek i 10 dpt a beta tylko 6,0 :/ i mimo że biorę prolutex i crinone to progestern spadł mi od piątku z 21,8 na 9 :/ wrrr za niski przyrost chyba nic z tego nie będzie...
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana to jeszcze nic straconego moze jeszcze pojdzie w goreHej, no i nie wiem co mam o tym myśleć ... w piątek 21.10 był 7 dpt i beta wyszła 3,8. Dzisiaj mamy poniedziałek i 10 dpt a beta tylko 6,0 :/ i mimo że biorę prolutex i crinone to progestern spadł mi od piątku z 21,8 na 9 :/ wrrr za niski przyrost chyba nic z tego nie będzie...
Właśnie mi koleżanka napisała SMS z treścią.
Jestem z drugim w ciąży! A jak u Was?
Dobijają mnie takie SMS
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No to to już wyjaśnia skąd u mnie to spanie )
Nigdy nie śpię w ciągu dnia a teraz codziennie drzemka
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Witam wszystkie panie!
Mocno trzymam kciuki za transfer i wysokie bety!
Gosia321 - u mnie na początku (po 3-4 dniach) to apetytu zupełnie nie miałam. Jadłam z rozsądku. I ciągle miałam ochotę na kawę. A za to teraz (jestem w 5tc) buzia mi się nie zamyka - ciągle mam na wszystko ochotę, ale za to najmniej na kawę. Z tymi hormonami to nie można do porządku dojść!
No i zmęczenie - jak już się rano zwlokę z łóżka (na szczęście mąż jest w domu i zajmuje się naszą 3,5-latką), to się zastanawiam, jak długo powinnam połazić po domu, żeby przyzwoicie było znów się położyć hehe. Teraz jest nieco lepiej, ale do zeszłego tygodnia mogłam wstać 8 rano, drzemać od 13-15 i kłaść się o 22. A normlanie chodziłam spać dobrze po północy, no i żadnych drzemek w dzień.
I to czekanie... My to cały czas czekamy, nie? Najpierw nie mogłam się doczekać punkcji, potem transferu, potem bety, a teraz mam jeszcze prawie trzy dni do USG...
Wytrwałości Wam życzę, i sobie!
Ślę masę pozytywnej energii!
Mawila, coś urosło.. Musisz koniecznie skonsultować z lekarzem co dalej? Moze trzeba jakoś wspomóc kropka? Trzymam dalej kciuki, trzeba byc dobrej mysli.Hej, no i nie wiem co mam o tym myśleć ... w piątek 21.10 był 7 dpt i beta wyszła 3,8. Dzisiaj mamy poniedziałek i 10 dpt a beta tylko 6,0 :/ i mimo że biorę prolutex i crinone to progestern spadł mi od piątku z 21,8 na 9 :/ wrrr za niski przyrost chyba nic z tego nie będzie...
Jak przyjdę do domu wezmę jeszcze duphaston przez kilka dni. Powtórkę zrobię w środę i będzie wszystko jasne. Nie robię sobie wielkich nadziei żeby później nie przeżywać. W każdym razie trzymam mocno kciuki za całą resztę naszych dzielnych staraczek i przesyłam buziaki :***Mawila, coś urosło.. Musisz koniecznie skonsultować z lekarzem co dalej? Moze trzeba jakoś wspomóc kropka? Trzymam dalej kciuki, trzeba byc dobrej mysli.
Choć u mnie jak było 5,3 w 11dpt lekarz kazał odstawić leki z resztą juz zaczynałam plamić.
Ale wierzę, że kropeczek da radę i jeszcze naprodujowakas hcg bo w końcu urosło a nie spada...
Hahaha, No to samo. Wstaje po 7, odprowadzam do szkoły syna, mam tak ponad kilometr w jedna stronę, zakupy robię wracając, rozpakuje, śniadanie zjem, pranie rozwiesze , łóżka zaściele i mysle... chyba juz moge ... Dzis przeczytałam w necie , ze dla zachowania zdrowia nelzy robić ok 10000 kroków dziennie, krokomierz w tel pokazuje mi nieraz tylko 5tys... zaczynam spacery , bo bedzie bida ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom