reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziekuję Wam za słowa otuchy.
Muszę poczekać, sama nie wiem czy podchodzić do 3 stymulacji.
Jeśli tak, to lepiej sie przygotuje. Tu popełniłam kilka błędów. Moze wiecej leżenia, moze nospa, ananas... Nie stosowałam:-(

Trzymam dalej za Was kciuki. Jestem przekonana, że teraz już będzie pozytywnie.

Malwila jutro będzie Twój dzien i dwucyfrowa beta:-)

Nie poddawaj sie. Trzeba walczyc!!!

Jeśli tak, to lepiej sie przygotuje. Tu popełniłam kilka błędów. Moze wiecej leżenia, moze nospa, ananas... Nie stosowałam:-(

Malinus przykro mi :( wiesz ja stosowalam ananasa ale zjadlam calego naraz I tylko 1 dzien nospy nie bralam bole mialam dzien w dzien moze faktycznie trzeba sie stricte dostosowac jak dziewczyny pisza. Nastepnym razem bedziwmy madrzejsze. Trzymaj sie kurcze pechowy ten pazdziernik
Ja pier*** aż się wierzyć nie chce, że jedni wpadają przy pierwszym razie, inni mogą sobie zaplanować kiedy zajdą w ciążę...a jeszcze inni muszą na rzęsach stawać i szpagat robić i nic z tego.... :( ?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Przykro mi ze Ci s nie udało .
Ale nie obwiniaj się bo ananas i nospa to takie "czary "
To musi być ten zarodek i ten moment endo. I milion czynników na które nie mamy wpływu . Jest milion dziewczyn które zaszły tu bez ananasa. .....
Walcz ja będę podchodzić do 4 stymulacji mimo że przy 3 poprzednich udało mi się mieć 1 embrionek. ......
W 15 dpt beta 2.39 coś zaczęło się dziać ale to nie był ten niestety . Wiec będę szukać dalej i dalej. ....
Powodzenia

Ja was też opowiem , w poniedziałek miałam punkcję. Pobrano 17 komórek. No i dziś kolejny dzień myślę i myślę o moich zarodkach, dzwoniłam do lab z sześciu zapłodniło się 5 szt to już 3 doba... Tak się stresuję , do tego nie wiem kiedy dostanę mojego mrożaka?? Dlatego pytam was, bo macie większe doświadczenie w którym dc mogę się spodziewać szczęśliwego dnia?? kiedy będzie transfer.

reklama
Do góry