husann
Fanka BB :)
No ja innego planu juz nie widze ☺☺☺No dokladnie taki plan musi byc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja innego planu juz nie widze ☺☺☺No dokladnie taki plan musi byc
Tak tak to oczywiscie tylko wlasnie degyzja czy konczymy stymulacje dzis czy jutro i czy punkcja w poniedzialek czy we wtorek ::Jak to co dalej. Punkcja pieknych dojrzalych komoreczek potem ladnie zaplodnione nastepnie mrozenie rodzenstwa i wyczekany transfer a potem szczesliwe 9 miesiecy
To tylko dogranie formalnosci...final 9 miesieczny jest juz ustalony i postanowionyTak tak to oczywiscie tylko wlasnie degyzja czy konczymy stymulacje dzis czy jutro i czy punkcja w poniedzialek czy we wtorek ::
Motylku ja dalej biorę luteine 100 2×1 miałam zmniejszona po wizycie w 9tc do tej dawki ale teraz jak będę na wizycie to zapytam czy dalej brać czy nie bo i tak w razie czego muszą mi wypisać receptęHusann, Rybka- czy Wy bierzecie jeszcze lutinusa/ luteinę?
Lile, Ty chyba w ogóle nie brałaś, prawda?
Aniu, zapytaj o to lekarza. Tak będzie najlepiej.
Wizyta w trakcie stymulacji - mój mąż spogląda na wynik estradiolu i normy poniżej. Wynik wskazywał na któryś tydzień ciąży. Patrzy i mówi do lekarza - panie doktorze, żona chyba jest w ciąży. Mina lekarza bezcenna
Przedostatnia wizyta- mąż podekscytowany widokiem serduszka najpierw pytał, kiedy dostaniemy zdjęcie dzidziusia, a gdy je dostał mówi do lekarza - a książeczkę dzidziusia też nam pan dziś da? Lekarz zgłupiał i mówi, że dzidziuś dostanie książeczkę, gdy się urodzi. Mężowi chodziło o kartę ciąży
No i wczoraj - mąż zadawał dziesiątki pytań. Dopytywał, co mi wolno, czego nie wolno. I nagle pada pytanie - a na siłownię żona może chodzić? Lekarz zaczął go dopytywać o co mu chodzi - czy mogę chodzić na bieżni czy może o martwy ciąg, bo tu mam zakaz
Dokladnie :*To tylko dogranie formalnosci...final 9 miesieczny jest juz ustalony i postanowiony
Na brak seksu narzeka na szczęście tylko w domu
Dobry jest ten twoj maz usmialam sie normalnie. Troszczy sie o ciebie a o sex nie zapomnial spytac ??