reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jak mu obetniesz paznokcie to sobie krzywdy nie zrobi. Jak sie urodzi z dlugimi to to jakas bzdura totalna. Jeszcze sobie oczy zadrapie ... niedrapki sa tylko w szpitalu. W domu ich nikt nie zaklada przeciez...
Zdziwiłabyś się :) Moja bratanica od tygodnia chodzi w niedrapkach, bratowa w ogóle jej ich nie ściąga. A gdy wczoraj z bratem je zdjęliśmy małej, to od razu je znowu założyła. Powiedzieli im w szpitalu, że paznokcie można obciąć dopiero po 2 tygodniach od urodzenia.
Wszystko przede mną, ale bardziej do mnie przemówiło to, co wczoraj mówili na tych warsztatach :)

reklama
Byłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
I dostaliśmy pierwsze gadżety dla maleństwa :)
Motylku a masz moze rozpiske gdzie i kiedy w jakim miescie

AniaCh83 dziekuje za odpowiedz.ja juz jestem po 2 nieudanych ivf w uk.chcialam sprobowac raz jeszcze ale w Polsce tym razem.dzwonilam do invimedu i powiedzieli mi ze to realne latac na wizyty i ze maja wiele pacjentek z uk.pierwsza wizyte mam 22 w sobote w Gdyni i moze sie dowiem wiecej .musze policzyc tak mniej wiecej ile mnie to moze wyniesc bo loty nie sa tanie niestety

Musisz policzyć, tym bardziej ze to często bilety beda kupowane z dnia na dzien. Mam nadzieje, ze masz lotnisko blisko i tu i tam i bedziesz mogła zatrzymać sie u rodziny w Pl. Bo hotel to dodatkowe koszta No i mniej wygody. Ja wlasnie tak planowałam , jakby mi sie tym razem nie udało, to zeby nie czekac do wakacji, sprowadzilabym Tesciowa tutaj, zeby sie dzieckiem zajęła,na ok 2tyg i po transferze bym wróciła, miałabym crio, wiec maz mógłby zostać w UK.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry pomysl. U mnie tez by sie przydalo ale musze M zmusic bo ja sie boje. Gosiu wiec porob teraz wszystko bo potem nie bedziesz mogla.
Wlasnie tak robie doprowadzam mieszkanie do generalnego porzadku jeszcze mi tylko zostalo porzadek zrobic w szafkach kuchennych a tak juz wszystko ogarniete i moge spokojnie byc w ciazy :)

reklama
Do góry