reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Jak mu obetniesz paznokcie to sobie krzywdy nie zrobi. Jak sie urodzi z dlugimi to to jakas bzdura totalna. Jeszcze sobie oczy zadrapie ... niedrapki sa tylko w szpitalu. W domu ich nikt nie zaklada przeciez...
Zdziwiłabyś się :) Moja bratanica od tygodnia chodzi w niedrapkach, bratowa w ogóle jej ich nie ściąga. A gdy wczoraj z bratem je zdjęliśmy małej, to od razu je znowu założyła. Powiedzieli im w szpitalu, że paznokcie można obciąć dopiero po 2 tygodniach od urodzenia.
Wszystko przede mną, ale bardziej do mnie przemówiło to, co wczoraj mówili na tych warsztatach :)

reklama
Byłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
I dostaliśmy pierwsze gadżety dla maleństwa :)
Motylku a masz moze rozpiske gdzie i kiedy w jakim miescie

AniaCh83 dziekuje za odpowiedz.ja juz jestem po 2 nieudanych ivf w uk.chcialam sprobowac raz jeszcze ale w Polsce tym razem.dzwonilam do invimedu i powiedzieli mi ze to realne latac na wizyty i ze maja wiele pacjentek z uk.pierwsza wizyte mam 22 w sobote w Gdyni i moze sie dowiem wiecej .musze policzyc tak mniej wiecej ile mnie to moze wyniesc bo loty nie sa tanie niestety

Musisz policzyć, tym bardziej ze to często bilety beda kupowane z dnia na dzien. Mam nadzieje, ze masz lotnisko blisko i tu i tam i bedziesz mogła zatrzymać sie u rodziny w Pl. Bo hotel to dodatkowe koszta No i mniej wygody. Ja wlasnie tak planowałam , jakby mi sie tym razem nie udało, to zeby nie czekac do wakacji, sprowadzilabym Tesciowa tutaj, zeby sie dzieckiem zajęła,na ok 2tyg i po transferze bym wróciła, miałabym crio, wiec maz mógłby zostać w UK.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry pomysl. U mnie tez by sie przydalo ale musze M zmusic bo ja sie boje. Gosiu wiec porob teraz wszystko bo potem nie bedziesz mogla.
Wlasnie tak robie doprowadzam mieszkanie do generalnego porzadku jeszcze mi tylko zostalo porzadek zrobic w szafkach kuchennych a tak juz wszystko ogarniete i moge spokojnie byc w ciazy :)

reklama
Do góry