reklama
Koniczyna82
Fanka BB :)
Któraś dziewczyna, chyba Konieczynka[emoji256] pytała o aplikacje forum BB? Jest. Możesz sobie ściągnąć z aplikacji.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super, dzięki wielkie, działa o niebo lepiej.
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Zaczynałam u dr Grettki (to właściciel i od kilku lekarzy uslyszałam, że to najlepszy specjalista od in vitro na Śląsku). Konflikt ze współwłaścicielem spowodował, że przeszedł do Gyncentrum. Byłam już w trakcie długiego protokołu i nie przeszłam za nim. Zostaliśmy u dr Juraszka, on też robił mi punkcję. Jestem z niego zadowolona, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania.A polecilabys mi tambjakuwgis lekarza? Najlepiej jeszcze endokrynologa od razu?
Transfer robiła mi dr Paliga, też jest bardzo dobrą lekarką. Dobre opinie ma też dr Mańka.
Bardzo dobrym ginekologiem- endokrynologiem jest dr Dąbkowska-Huć. Ona przyjmuje tylko prywatnie. Jest droga, ale bardzo dobra. Byłam u niej dwa razy, zdecydowanie polecam.
Flandi
Motylku od kiedy Grettka już nie jest w Provicie??Zaczynałam u dr Grettki (to właściciel i od kilku lekarzy uslyszałam, że to najlepszy specjalista od in vitro na Śląsku). Konflikt ze współwłaścicielem spowodował, że przeszedł do Gyncentrum. Byłam już w trakcie długiego protokołu i nie przeszłam za nim. Zostaliśmy u dr Juraszka, on też robił mi punkcję. Jestem z niego zadowolona, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania.
Transfer robiła mi dr Paliga, też jest bardzo dobrą lekarką. Dobre opinie ma też dr Mańka.
Bardzo dobrym ginekologiem- endokrynologiem jest dr Dąbkowska-Huć. Ona przyjmuje tylko prywatnie. Jest droga, ale bardzo dobra. Byłam u niej dwa razy, zdecydowanie polecam.
butterfly1331
Moderator
Dokładnie od 1 sierpnia. Wspólnik go wyrolował z gabinetem- nie dogadali się w kwestii kasy. Dostał propozycję przejścia do Gyncentrum, ale nadal jest współwłaścicielem.Motylku od kiedy Grettka już nie jest w Provicie??
butterfly1331
Moderator
Byłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
I dostaliśmy pierwsze gadżety dla maleństwa
Flandi
No proszę.. zawsze coś.. w sumie nie znam go za bardzo i szczerze nie zrobił na mnie jakiegoś dobrego wrażenia przy jedynej z nim styczności, co nie zmienia faktu, że rękę miał czarodziejską i przy trzecim podejściu do in vitro to On robił mi transfer - potem dziewczyny w klinice mi powiedziały, że jak to dr Grettka to musi się udać no i faktycznieDokładnie od 1 sierpnia. Wspólnik go wyrolował z gabinetem- nie dogadali się w kwestii kasy. Dostał propozycję przejścia do Gyncentrum, ale nadal jest współwłaścicielem.
Ale mnie też prowadzi Juraszek od początku i jestem bardzo zadowolona, choć początkowo był oszczędny w słowach i bardzo stonowany, nic nie obiecywał. Ale nie zamieniłabym go. U Paligi byłam raz, u Mańki dwa razy, ale jakoś nie miałam zaufania do nich, nie zaiskrzyło
AniaCh83
Cytrynka, super ciesze sie z Tobą.
Kaczorku , kiedyś bedzie lepiej...
ema, ile ma Twoje starsze dziecko? Poczęte naturalnie czy tak samo? Nie pamietam czy pisałaś ...
A u mnie było juz dzis prawie wszystko, ulewa, kapuśniaczek, ostre słońce i tęcza, a teraz gęsta mgła i tak przez kolejne 5 miesięcy...
Kaczorku , kiedyś bedzie lepiej...
ema, ile ma Twoje starsze dziecko? Poczęte naturalnie czy tak samo? Nie pamietam czy pisałaś ...
A u mnie było juz dzis prawie wszystko, ulewa, kapuśniaczek, ostre słońce i tęcza, a teraz gęsta mgła i tak przez kolejne 5 miesięcy...
Ewunka
To nam przekazuj tu te cenne informacje - ja mam za dalekoByłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
reklama
AniaCh83
Flandi, ja mieszkam w UK. Podaje paczki przez prywatnych przewoźników , którzy dowożą od drzwi do drzwi. W jaka cześć Polski?
Podziel się: