reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie z innej beczki zupełnie.. Czy są tu jakieś dziewczyny mieszkające w UK i orientujące się jak najprościej i w miarę tanio wysłać paczkę do PL?? Będę wdzięczna za info!!!

reklama
A polecilabys mi tambjakuwgis lekarza? Najlepiej jeszcze endokrynologa od razu?
Zaczynałam u dr Grettki (to właściciel i od kilku lekarzy uslyszałam, że to najlepszy specjalista od in vitro na Śląsku). Konflikt ze współwłaścicielem spowodował, że przeszedł do Gyncentrum. Byłam już w trakcie długiego protokołu i nie przeszłam za nim. Zostaliśmy u dr Juraszka, on też robił mi punkcję. Jestem z niego zadowolona, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania.
Transfer robiła mi dr Paliga, też jest bardzo dobrą lekarką. Dobre opinie ma też dr Mańka.

Bardzo dobrym ginekologiem- endokrynologiem jest dr Dąbkowska-Huć. Ona przyjmuje tylko prywatnie. Jest droga, ale bardzo dobra. Byłam u niej dwa razy, zdecydowanie polecam.

Zaczynałam u dr Grettki (to właściciel i od kilku lekarzy uslyszałam, że to najlepszy specjalista od in vitro na Śląsku). Konflikt ze współwłaścicielem spowodował, że przeszedł do Gyncentrum. Byłam już w trakcie długiego protokołu i nie przeszłam za nim. Zostaliśmy u dr Juraszka, on też robił mi punkcję. Jestem z niego zadowolona, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania.
Transfer robiła mi dr Paliga, też jest bardzo dobrą lekarką. Dobre opinie ma też dr Mańka.

Bardzo dobrym ginekologiem- endokrynologiem jest dr Dąbkowska-Huć. Ona przyjmuje tylko prywatnie. Jest droga, ale bardzo dobra. Byłam u niej dwa razy, zdecydowanie polecam.
Motylku od kiedy Grettka już nie jest w Provicie??

Byłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
I dostaliśmy pierwsze gadżety dla maleństwa :)

Dokładnie od 1 sierpnia. Wspólnik go wyrolował z gabinetem- nie dogadali się w kwestii kasy. Dostał propozycję przejścia do Gyncentrum, ale nadal jest współwłaścicielem.
No proszę.. zawsze coś.. w sumie nie znam go za bardzo i szczerze nie zrobił na mnie jakiegoś dobrego wrażenia przy jedynej z nim styczności, co nie zmienia faktu, że rękę miał czarodziejską i przy trzecim podejściu do in vitro to On robił mi transfer - potem dziewczyny w klinice mi powiedziały, że jak to dr Grettka to musi się udać ;) no i faktycznie :)
Ale mnie też prowadzi Juraszek od początku i jestem bardzo zadowolona, choć początkowo był oszczędny w słowach i bardzo stonowany, nic nie obiecywał. Ale nie zamieniłabym go. U Paligi byłam raz, u Mańki dwa razy, ale jakoś nie miałam zaufania do nich, nie zaiskrzyło ;)

Cytrynka, super :) ciesze sie z Tobą.
Kaczorku , kiedyś bedzie lepiej...
ema, ile ma Twoje starsze dziecko? Poczęte naturalnie czy tak samo? Nie pamietam czy pisałaś ...

A u mnie było juz dzis prawie wszystko, ulewa, kapuśniaczek, ostre słońce i tęcza, a teraz gęsta mgła i tak przez kolejne 5 miesięcy...
1476350593-ypfmri.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
I dostaliśmy pierwsze gadżety dla maleństwa :)
To nam przekazuj tu te cenne informacje - ja mam za daleko :tak:

reklama
Do góry