reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Mam pytanie z innej beczki zupełnie.. Czy są tu jakieś dziewczyny mieszkające w UK i orientujące się jak najprościej i w miarę tanio wysłać paczkę do PL?? Będę wdzięczna za info!!!

reklama
A polecilabys mi tambjakuwgis lekarza? Najlepiej jeszcze endokrynologa od razu?
Zaczynałam u dr Grettki (to właściciel i od kilku lekarzy uslyszałam, że to najlepszy specjalista od in vitro na Śląsku). Konflikt ze współwłaścicielem spowodował, że przeszedł do Gyncentrum. Byłam już w trakcie długiego protokołu i nie przeszłam za nim. Zostaliśmy u dr Juraszka, on też robił mi punkcję. Jestem z niego zadowolona, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania.
Transfer robiła mi dr Paliga, też jest bardzo dobrą lekarką. Dobre opinie ma też dr Mańka.

Bardzo dobrym ginekologiem- endokrynologiem jest dr Dąbkowska-Huć. Ona przyjmuje tylko prywatnie. Jest droga, ale bardzo dobra. Byłam u niej dwa razy, zdecydowanie polecam.

Zaczynałam u dr Grettki (to właściciel i od kilku lekarzy uslyszałam, że to najlepszy specjalista od in vitro na Śląsku). Konflikt ze współwłaścicielem spowodował, że przeszedł do Gyncentrum. Byłam już w trakcie długiego protokołu i nie przeszłam za nim. Zostaliśmy u dr Juraszka, on też robił mi punkcję. Jestem z niego zadowolona, wszystko tłumaczy, odpowiada na pytania.
Transfer robiła mi dr Paliga, też jest bardzo dobrą lekarką. Dobre opinie ma też dr Mańka.

Bardzo dobrym ginekologiem- endokrynologiem jest dr Dąbkowska-Huć. Ona przyjmuje tylko prywatnie. Jest droga, ale bardzo dobra. Byłam u niej dwa razy, zdecydowanie polecam.
Motylku od kiedy Grettka już nie jest w Provicie??

Byłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
I dostaliśmy pierwsze gadżety dla maleństwa :)

Dokładnie od 1 sierpnia. Wspólnik go wyrolował z gabinetem- nie dogadali się w kwestii kasy. Dostał propozycję przejścia do Gyncentrum, ale nadal jest współwłaścicielem.
No proszę.. zawsze coś.. w sumie nie znam go za bardzo i szczerze nie zrobił na mnie jakiegoś dobrego wrażenia przy jedynej z nim styczności, co nie zmienia faktu, że rękę miał czarodziejską i przy trzecim podejściu do in vitro to On robił mi transfer - potem dziewczyny w klinice mi powiedziały, że jak to dr Grettka to musi się udać ;) no i faktycznie :)
Ale mnie też prowadzi Juraszek od początku i jestem bardzo zadowolona, choć początkowo był oszczędny w słowach i bardzo stonowany, nic nie obiecywał. Ale nie zamieniłabym go. U Paligi byłam raz, u Mańki dwa razy, ale jakoś nie miałam zaufania do nich, nie zaiskrzyło ;)

Cytrynka, super :) ciesze sie z Tobą.
Kaczorku , kiedyś bedzie lepiej...
ema, ile ma Twoje starsze dziecko? Poczęte naturalnie czy tak samo? Nie pamietam czy pisałaś ...

A u mnie było juz dzis prawie wszystko, ulewa, kapuśniaczek, ostre słońce i tęcza, a teraz gęsta mgła i tak przez kolejne 5 miesięcy...
1476350593-ypfmri.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Byłam wczoraj na tych warsztatach, o których kiedyś Wam tu pisałam. Super sprawa, bardzo nam się podobało, mnóstwo przydatnych informacji. Gdybyście miały okazję,to szczerze polecam - organizatorem jest "Mamo to ja".
I dostaliśmy pierwsze gadżety dla maleństwa :)
To nam przekazuj tu te cenne informacje - ja mam za daleko :tak:

reklama
Do góry