reklama
cytrynkaxxxx84
Zaangażowana w BB
Czesc kobietki. Dawno mnie nie było i trudno było was nadrobić ale już wyszłam na prostą.
Widze ze jakieś zaczarowane jest forum. Oby wszystko się udało tym starający się i już betujacym wkrótce. Trzymam mocno za was kciuki. Może słonko dziś zaświeci dla wszystkich.
Widze ze jakieś zaczarowane jest forum. Oby wszystko się udało tym starający się i już betujacym wkrótce. Trzymam mocno za was kciuki. Może słonko dziś zaświeci dla wszystkich.
Witam Kobietki u mnie w końcu dzień lenia pozdrawiam Was słonecznie
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Fanka BB :)
Bo wynik 2.9 generalnie jest w normie (norma do ok 4),ale nie dla kobiety starając ej się o dziecko. Wtedy najlepiej ok 1 lub nawet mniej.Dzieki dziewczyny. Wlasnie czekam na pobranie. Robię na wlasna reke bo moj medicerovy gin stwierdził, ze wszystko w normie z tym TSH 3, myślę ze tylko przelecial ze wszystko w normie i nic na czerwono. A do R. z invimedu to dopiero na 26 umowiona jestem. A od poczatku listopada jakas stymulacja miala sie zaczac. Wiec stwierdzilam ze zrobie teraz sama a jak wyjda jakies krzaki to napisze maila, moze mi zleci jakies leki na zbijanie juz teraz.
Pytałam jakie przeciwciala bo na tarczyce to są trzy rodzaje ich. Ale robię tylko aTPO, o innych chyba nie pisałyscie. No i homocysteine sobie jeszcze strzelę, a co Od paru miesiecy nie robilam jej.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
G
Gość
Gość
Przeciwciala, chodzi o anty tpo i anty tg.Po prostu powiedz pielegniarce ze chcesz tsh, ft3, ft4 i przeciwciala. Bedzie wiedziec co. Przeciwciala sa po to, zeby sprawdzic czy masz hashimoto.
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Bo wynik 2.9 generalnie jest w normie (norma do ok 4),ale nie dla kobiety starając ej się o dziecko. Wtedy najlepiej ok 1 lub nawet mniej.
Nie jest w normie. Ja przy takim tsh prawie tarczycy nie mam....
Dokladnie nie pamietalam bo robilam te badanie 4 lata temu i juz nie powtarzalam. Ale w kazdym laboratorium wiedza o co chodzi.
BeataWarszawa
Fanka BB :)
2.9 nie w normie??? Od lat mam w badaniu normę podawana do 4,lub nawet ciut więcej.Nie jest w normie. Ja przy takim tsh prawie tarczycy nie mam....
Każdy organizm inaczej reaguje,być może to jest ten czynnik,ale na pewno nie jest to wynik poza norma.
reklama
Podziel się: