gosia321
Fanka BB :)
Aborcja wczoraj zostala odrzuconaJeszcze zeby z ta aborcja zostalo tak jak bylo...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aborcja wczoraj zostala odrzuconaJeszcze zeby z ta aborcja zostalo tak jak bylo...
Kochana to to juz chyba nie wroci za rzadow pisJeszcze zeby cudem refundacja invitro wróciła [emoji849] marzenia...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Cudowne wieściDziewczyny jakiś czas mnie tu nie było. Dziś wracam chyba z dobrymi wieściami - 9 dpt 5 dniowych blastek - beta 117,9.
Mam pytanie o Artemide. L4 mam do niedzieli. Nim się tu na Śląsku umówię do jakiegoś lekarza to trochę minie, nie wiecie, czy Artemida wystawiłaby mi kontynuację L4? Pierwszy raz u nas coś drgnęło, wiem, że muszę powtórzyć wynik w sobotę i potem w poniedziałek. Ale jak wszystko będzie ok, to... czy wystawiliby mi zwolnienie?
Sił, podpowiedź co robić przez te 9 dni żeby nie oszaleć i czym wspomagalas blastka??Dziewczyny jakiś czas mnie tu nie było. Dziś wracam chyba z dobrymi wieściami - 9 dpt 5 dniowych blastek - beta 117,9.
Mam pytanie o Artemide. L4 mam do niedzieli. Nim się tu na Śląsku umówię do jakiegoś lekarza to trochę minie, nie wiecie, czy Artemida wystawiłaby mi kontynuację L4? Pierwszy raz u nas coś drgnęło, wiem, że muszę powtórzyć wynik w sobotę i potem w poniedziałek. Ale jak wszystko będzie ok, to... czy wystawiliby mi zwolnienie?
Po transferze, nospa standardowo 1x1 i magnez 3x2...dziewczyny mi tu super doradzająTo było nasze 4 in vitro. Ja nie czekałam na betę, odkładałam ją w czasie. Już we wtorek miałam iść na badanie, ale wtorki są dla mnie pechowe. Wczoraj miałam iść, ale chyba ze stresu się pochorowałam, dostałam mdłości i biegunki. Dziś dopiero się uspokoiłam, ale byłam przekonana, że nic z tego nie będzie.
Jeśli chodzi o "wspomagacze" to przed czy po transferze? Bo przed to brałam femibion, colostrum, miovarian, Vigantoletten, omege 3 i metformax. A po odstawiłam metformax i miovarian a dodałam nospę i magnez.