reklama
zojkazojka
Fanka BB :)
A magnezu ile?Ja brałam nospę 3x1 (max) lub 3x2 w wersji forte przez pierwsze 3 dni, a potem już tylko magnez i nospę w razie bólu.
kreatola
Dziewczyny jakiś czas mnie tu nie było. Dziś wracam chyba z dobrymi wieściami - 9 dpt 5 dniowych blastek - beta 117,9.
Mam pytanie o Artemide. L4 mam do niedzieli. Nim się tu na Śląsku umówię do jakiegoś lekarza to trochę minie, nie wiecie, czy Artemida wystawiłaby mi kontynuację L4? Pierwszy raz u nas coś drgnęło, wiem, że muszę powtórzyć wynik w sobotę i potem w poniedziałek. Ale jak wszystko będzie ok, to... czy wystawiliby mi zwolnienie?
Super, gratuluję!
zojkazojka
Oki dzięki wielkie, powodzenia, niech bladtuś rośnie3x2, a teraz biorę 2x2 bo zapominam popołudniu zażyć
&&&&&&&& Trzymam.Kaczorku, wszystko moze sie zdarzyć i nic nie wróży powodzenia lub nie na tym etapie.
Pokazałam i opisałam dzis swojemu jak prawdopodobnie wyglada nasz kropek. Dzis weszłam w 10 tydzien, powinien wielkością byc pomiędzy wiśnia, a truskawka [emoji6] Mnie ciagle męczą skrajne przeczucia, a On to chyba nie wierzył , w to serduszko , ktore widziałam tylko ja. Przybity ta niska beta ciagle. Wiec jutro jedziemy na usg, ostatnio nie dostałam wydruku, żadnych wymiarów nic a nic. Usg na fundusz dopiero pod koniec miesiąca. Dr z kliniki z Pl powątpiewał w te ciąże, wiec jedziemy sprawdzić. Trzymajcie kciuki , zeby nie okazało sie, ze to serduszko zabiło wtedy tylko na chwile ...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem chętna we Wrocku 16 mg.Ja mam medrol.Moge oddać ale nie wiem jaka dawka bo teraz nie ma mnie w domku ale później mogę sprawdzić jeśli ktoś jest chętny
gosia321
Gratuluje kochana super ze sie udaloDziewczyny jakiś czas mnie tu nie było. Dziś wracam chyba z dobrymi wieściami - 9 dpt 5 dniowych blastek - beta 117,9.
Mam pytanie o Artemide. L4 mam do niedzieli. Nim się tu na Śląsku umówię do jakiegoś lekarza to trochę minie, nie wiecie, czy Artemida wystawiłaby mi kontynuację L4? Pierwszy raz u nas coś drgnęło, wiem, że muszę powtórzyć wynik w sobotę i potem w poniedziałek. Ale jak wszystko będzie ok, to... czy wystawiliby mi zwolnienie?
Mysle ze ze zwolnieniem nie byloby problemu masz na tej karteczce ktora wypelniasz do wyboru odbior osobisty lub wysylka kurierem. Mysle ze kwestia dogadania sie z lekarzem
reklama
gosia321
Zajka nospa do 6 dzienniePo transferze, nospa standardowo 1x1 i magnez 3x2...dziewczyny mi tu super doradzają
Podziel się: