reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny jakiś czas mnie tu nie było. Dziś wracam chyba z dobrymi wieściami - 9 dpt 5 dniowych blastek - beta 117,9.
Mam pytanie o Artemide. L4 mam do niedzieli. Nim się tu na Śląsku umówię do jakiegoś lekarza to trochę minie, nie wiecie, czy Artemida wystawiłaby mi kontynuację L4? Pierwszy raz u nas coś drgnęło, wiem, że muszę powtórzyć wynik w sobotę i potem w poniedziałek. Ale jak wszystko będzie ok, to... czy wystawiliby mi zwolnienie?

Super, gratuluję!

Kaczorku, wszystko moze sie zdarzyć i nic nie wróży powodzenia lub nie na tym etapie.

Pokazałam i opisałam dzis swojemu jak prawdopodobnie wyglada nasz kropek. Dzis weszłam w 10 tydzien, powinien wielkością byc pomiędzy wiśnia, a truskawka [emoji6] Mnie ciagle męczą skrajne przeczucia, a On to chyba nie wierzył , w to serduszko , ktore widziałam tylko ja. Przybity ta niska beta ciagle. Wiec jutro jedziemy na usg, ostatnio nie dostałam wydruku, żadnych wymiarów nic a nic. Usg na fundusz dopiero pod koniec miesiąca. Dr z kliniki z Pl powątpiewał w te ciąże, wiec jedziemy sprawdzić. Trzymajcie kciuki , zeby nie okazało sie, ze to serduszko zabiło wtedy tylko na chwile ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
&&&&&&&& Trzymam.

Dziewczyny jakiś czas mnie tu nie było. Dziś wracam chyba z dobrymi wieściami - 9 dpt 5 dniowych blastek - beta 117,9.
Mam pytanie o Artemide. L4 mam do niedzieli. Nim się tu na Śląsku umówię do jakiegoś lekarza to trochę minie, nie wiecie, czy Artemida wystawiłaby mi kontynuację L4? Pierwszy raz u nas coś drgnęło, wiem, że muszę powtórzyć wynik w sobotę i potem w poniedziałek. Ale jak wszystko będzie ok, to... czy wystawiliby mi zwolnienie?
Gratuluje kochana super ze sie udalo :)
Mysle ze ze zwolnieniem nie byloby problemu masz na tej karteczce ktora wypelniasz do wyboru odbior osobisty lub wysylka kurierem. Mysle ze kwestia dogadania sie z lekarzem :)

reklama
Do góry