Witaj &&&& Będzie szcześliwa. Stęskniłyśmy się tu za wysokimi betami.Witaj ☺
Ja jestem po transferze dzisiaj 6 dzień 30 września miałam transfer jednego trzydniowego zarodeczka ☺ dzisiaj byłam oddać krew na progesteron i jutro ma być wynik a betuje 13 mam nadzieję że ta 13 będzie jednak szczęśliwa a ty kiedy testujesz?
reklama
a jaka dawka tego relanium?1 tabl godzinę przed transferem a potem przez trzy albo cztery dni jedna tabl dziennie i potem już nie ale cały czas nospe i magnez 3×1
Gratulacje Zadzwoń do lekarza, albo na recepcje mi kilka razy wysyłali kurierem ( koszt ok 50 zł )Uh, a czy ktoś coś wie o tym L4 w Białymstoku?
Sil_sb
Zaciekawiona BB
Ja miałam scratching, a blastki były wytarzane w embryoglue. No i ja dostałam w tyłek papawerynę w dniu transferu.
Nie miałam ani intralipidu, ani encortonu, dr Zbroch powiedział, że albo immunosupresanty albo scratching. A mi na scratchingu zależało. EG Arte stosuje tylko na blastkach. No i AH chyba tylko na mrozaczkach i tylko jak embriolog się zdecyduje.
Nie miałam ani intralipidu, ani encortonu, dr Zbroch powiedział, że albo immunosupresanty albo scratching. A mi na scratchingu zależało. EG Arte stosuje tylko na blastkach. No i AH chyba tylko na mrozaczkach i tylko jak embriolog się zdecyduje.
Sil_sb
Zaciekawiona BB
Mi już tak wystawiali i wysyłali, ale w trakcie stymulacji. Nie wiem czy teraz jak ciąża jest to czy oni dalej mi wystawią.Gratulacje Zadzwoń do lekarza, albo na recepcje mi kilka razy wysyłali kurierem ( koszt ok 50 zł )
dziewczyny ja dzis juz bardzoej podbudowana po wizycie. Dzie w 13dc E2 wyszlo 1310
mysle ze to juz jest lepiej na te 6 jajeczek.
Dalej sie stymuluje. Nastepna wizyta w sobote - mam nadzieje ze wtedy juz bedzie decyzja o punkcji.
Dziekuje Wam Kochane za kciuki :*
Dalej sie stymuluje. Nastepna wizyta w sobote - mam nadzieje ze wtedy juz bedzie decyzja o punkcji.
zojkazojka
Fanka BB :)
Moja blastka też miała scratching, ale o tym dopiero dowiedziałam się po, jak dostałam informacje pisemną. Nawet nie pytałam w jakim celu, pomyślałam,że embriologia wie co robi...Ja miałam scratching, a blastki były wytarzane w embryoglue. No i ja dostałam w tyłek papawerynę w dniu transferu.
zojkazojka
Fanka BB :)
Brawo!!dziewczyny ja dzis juz bardzoej podbudowana po wizycie. Dzie w 13dc E2 wyszlo 1310
reklama
Podziel się: