reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witaj ☺
Ja jestem po transferze dzisiaj 6 dzień :) 30 września miałam transfer jednego trzydniowego zarodeczka ☺ dzisiaj byłam oddać krew na progesteron i jutro ma być wynik:) a betuje 13 :) mam nadzieję że ta 13 będzie jednak szczęśliwa:) a ty kiedy testujesz? :)
Witaj :) &&&& Będzie szcześliwa. Stęskniłyśmy się tu za wysokimi betami.

reklama
Ja miałam scratching, a blastki były wytarzane w embryoglue. No i ja dostałam w tyłek papawerynę w dniu transferu.
Nie miałam ani intralipidu, ani encortonu, dr Zbroch powiedział, że albo immunosupresanty albo scratching. A mi na scratchingu zależało. EG Arte stosuje tylko na blastkach. No i AH chyba tylko na mrozaczkach i tylko jak embriolog się zdecyduje.

dziewczyny ja dzis juz bardzoej podbudowana po wizycie. Dzie w 13dc E2 wyszlo 1310 :)
mysle ze to juz jest lepiej na te 6 jajeczek.
Dalej sie stymuluje. Nastepna wizyta w sobote - mam nadzieje ze wtedy juz bedzie decyzja o punkcji.
Dziekuje Wam Kochane za kciuki :*

Ja miałam scratching, a blastki były wytarzane w embryoglue. No i ja dostałam w tyłek papawerynę w dniu transferu.
Nie miałam ani intralipidu, ani encortonu, dr Zbroch powiedział, że albo immunosupresanty albo scratching. A mi na scratchingu zależało. EG Arte stosuje tylko na blastkach. No i AH chyba tylko na mrozaczkach i tylko jak embriolog się zdecyduje.
Moja blastka też miała scratching, ale o tym dopiero dowiedziałam się po, jak dostałam informacje pisemną. Nawet nie pytałam w jakim celu, pomyślałam,że embriologia wie co robi...

reklama
Do góry