reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny :-) :)Witaj Zojkazojka:happy2: ja mam dziś 11 dzień od transferu - i tak boli mnie brzuch że wciąż biegam sprawdzić czy to nie @ . Przypomnę że 8 dnia zrobiłam bete i wyszła poniżej 0 , więc już straciłam nadzieję nawet już się z tym jakoś pogodziłam , tak się zastanawiam czy wogóle zdąze zrobic drugą bete czy juz dostane @ . Objawów ciążowych nie mam prócz nabrzmiałych piersi - lekko poplamiłam w 4-5 dpt , nic pozatym, teraz jeszcze głowa zaczyna bolec - czyli paskuda się chyba zbliża .... Dziewczyny tak mi smutnoooo...nie mam mrozaczków - jesli się nie udało cała procedura od nowa :sad::sad::sad:

Małgosiu jakbym czytała o sobie...
Ale Ty masz wierzyć ze to inplantacyjne i właśnie tak bedzie! Czekamy na Twoja bete z wieloma cyferkami [emoji106][emoji16]
Z tym ze ja musze wszystko od nowa, bo @ przyszła [emoji24]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny ja jutro zaczynam stymulacje invicta warszawa ;) jest to moje 2 podejscie do witamin o ktorych pisalam wczesniej dodalam jeszcze qenzym10 , magnez,żelazo mąż bierze w sumie to samo plus wit.A
jakie zalecenia do stymulacji zeby komoreczki były dobre..... od kiedy niemoge uzywac chemi tzn mydla ,perfum itd?

dziewczyny ja jutro zaczynam stymulacje invicta warszawa ;) jest to moje 2 podejscie do witamin o ktorych pisalam wczesniej dodalam jeszcze qenzym10 , magnez,żelazo mąż bierze w sumie to samo plus wit.A
jakie zalecenia do stymulacji zeby komoreczki były dobre..... od kiedy niemoge uzywac chemi tzn mydla ,perfum itd?
Warto jesc migdaly i orzechy brazylijskie. Maż tez. Winko na endometrium tak ale alkohol inny to juz nie.

Myj sie normalnie hihi...w dniu punkcji i transferu nie uzywaj perfum ani nie zuj gumy. Ja wlosy mylam i tak zawsze dzien przed. Ale w dniu punkcji i transferu uzywalam zelu do higieny intymnej AA MED...bezzapachowy. ogolnoe nie wiem czy takie zeczy pomagaja ale napewno nie zaszkodza

reklama
Do góry