reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć Dziewczyny :-) :)Witaj Zojkazojka:happy2: ja mam dziś 11 dzień od transferu - i tak boli mnie brzuch że wciąż biegam sprawdzić czy to nie @ . Przypomnę że 8 dnia zrobiłam bete i wyszła poniżej 0 , więc już straciłam nadzieję nawet już się z tym jakoś pogodziłam , tak się zastanawiam czy wogóle zdąze zrobic drugą bete czy juz dostane @ . Objawów ciążowych nie mam prócz nabrzmiałych piersi - lekko poplamiłam w 4-5 dpt , nic pozatym, teraz jeszcze głowa zaczyna bolec - czyli paskuda się chyba zbliża .... Dziewczyny tak mi smutnoooo...nie mam mrozaczków - jesli się nie udało cała procedura od nowa :sad::sad::sad:

Cześć Dziewczyny :-) :)Witaj Zojkazojka:happy2: ja mam dziś 11 dzień od transferu - i tak boli mnie brzuch że wciąż biegam sprawdzić czy to nie @ . Przypomnę że 8 dnia zrobiłam bete i wyszła poniżej 0 , więc już straciłam nadzieję nawet już się z tym jakoś pogodziłam , tak się zastanawiam czy wogóle zdąze zrobic drugą bete czy juz dostane @ . Objawów ciążowych nie mam prócz nabrzmiałych piersi - lekko poplamiłam w 4-5 dpt , nic pozatym, teraz jeszcze głowa zaczyna bolec - czyli paskuda się chyba zbliża .... Dziewczyny tak mi smutnoooo...nie mam mrozaczków - jesli się nie udało cała procedura od nowa :sad::sad::sad:
Malgos a moze te plamienie bylo implantacja
Bol brzucha jak na okres to dobry znak jest to czesty objaw wczesnej ciazy i bol glowy tez :)
Mysl pozytywnie poki nie ma okresu jest dobrze
Trzymam kciuki zeby 2 beta byla pozytywna :)✊✊✊

Gosiu, kiedy robisz ponowna betę? Wydaje mi się że jeszcze nic straconego, te objawy są podejrzanie ciążowe;)

reklama
Do góry