zojkazojka
Fanka BB :)
Mam D3 z K2 5000 IU? A ty jaka dawkę bierzesz?Witamina D na pewno nie zaszkodzi ja biorę od ostatniej @ bo lekarz kazał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam D3 z K2 5000 IU? A ty jaka dawkę bierzesz?Witamina D na pewno nie zaszkodzi ja biorę od ostatniej @ bo lekarz kazał
Witaj...mi magnez i wit d lekarz kazal brac od poczatku staran i kwas foliowy oczywiscie. Nadal to wszystko biore. PowodzeniaKwas foliowy też sama dołączyła, zastanawiam się nad vit d, bo cały czas brałam, odstawiłam 2 tyg temu...myślisz że mogę brac czy muszę skonsultować z lekarzem?
Nie lekarz nie zalecal ale wiekszosc dziewczyn ktore byly na tym forum a teraz sa na ciezarowkach braly nospe 3x2Gosiu, ale czy lekarz ci zalecil brać profilaktycznie ta nospe?
Ja tez radze brac nospe...profilaktycznie nawet jak nic nie boli. Kilka dni po transferze 3x1.Witam Gosiu miło mi bardzo pytałam o tą nospe...powiedział, żeby nie brać jeśli nie ma potrzeby...chyba że brzuch zacznie boleć...ale kusi mnie tak na wszelki wypadek..tylko żeby nie zaszkodzić...a ten magnez jaki polecasz?
Oki, to Lecę do apteki po nospe i magnez z vit b 6Nie lekarz nie zalecal ale wiekszosc dziewczyn ktore byly na tym forum a teraz sa na ciezarowkach braly nospe 3x2
Malgos a moze te plamienie bylo implantacjaCześć Dziewczyny Witaj Zojkazojka ja mam dziś 11 dzień od transferu - i tak boli mnie brzuch że wciąż biegam sprawdzić czy to nie @ . Przypomnę że 8 dnia zrobiłam bete i wyszła poniżej 0 , więc już straciłam nadzieję nawet już się z tym jakoś pogodziłam , tak się zastanawiam czy wogóle zdąze zrobic drugą bete czy juz dostane @ . Objawów ciążowych nie mam prócz nabrzmiałych piersi - lekko poplamiłam w 4-5 dpt , nic pozatym, teraz jeszcze głowa zaczyna bolec - czyli paskuda się chyba zbliża .... Dziewczyny tak mi smutnoooo...nie mam mrozaczków - jesli się nie udało cała procedura od nowa
Dobra, jest Magne B 6 ( 48mg) , pani w aptece mówiła żeby raz dziennie 1 tab, na ulotce jest nawet 6 tabl dziennie...ile brać?Nie lekarz nie zalecal ale wiekszosc dziewczyn ktore byly na tym forum a teraz sa na ciezarowkach braly nospe 3x2
Gosiu, kiedy robisz ponowna betę? Wydaje mi się że jeszcze nic straconego, te objawy są podejrzanie ciążoweCześć Dziewczyny Witaj Zojkazojka ja mam dziś 11 dzień od transferu - i tak boli mnie brzuch że wciąż biegam sprawdzić czy to nie @ . Przypomnę że 8 dnia zrobiłam bete i wyszła poniżej 0 , więc już straciłam nadzieję nawet już się z tym jakoś pogodziłam , tak się zastanawiam czy wogóle zdąze zrobic drugą bete czy juz dostane @ . Objawów ciążowych nie mam prócz nabrzmiałych piersi - lekko poplamiłam w 4-5 dpt , nic pozatym, teraz jeszcze głowa zaczyna bolec - czyli paskuda się chyba zbliża .... Dziewczyny tak mi smutnoooo...nie mam mrozaczków - jesli się nie udało cała procedura od nowa
Ja biore magne b6 Max bo on ma 100mg magnezu. A i tak piore 3 dziennieDobra, jest Magne B 6 ( 48mg) , pani w aptece mówiła żeby raz dziennie 1 tab, na ulotce jest nawet 6 tabl dziennie...ile brać?