reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja idę. Tyle, że nie mam jak strajkować bo sama sobie grafik ustalam...a na dziś nie ustaliłam spotkań z klientami tylko sprzątanie chałupy.

Lile - jak byłam na proteście przed sejmem w sobotę to myślałam o tobie. Była tam bowiem kobieta z dzieckiem kilkuletnim i mieli latający balonik z Twoim avatarem ;)

reklama
Ja mam pco...mialam krotki protokol...pobrali 14...13 zaplodnili... 8 sie zaplodnilo...6 przezylo i zostało zamrozonych. 2 w 3 dobie s 4 blastki

Ja właśnie nie moge zrozumieć tego, ze u mnie z 6 pęcherzykami czekali do 5 doby! Został jeden mi podany, w 4 dobie zle zaczely sie dzielić 3 [emoji53]
Z czego to wynika? Dlaczego tak robią?
Lekarz powiedziała ze podają tylko Blastki.... przecież to zmniejsza szanse.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie nie moge zrozumieć tego, ze u mnie z 6 pęcherzykami czekali do 5 doby! Został jeden mi podany, w 4 dobie zle zaczely sie dzielić 3 [emoji53]
Z czego to wynika? Dlaczego tak robią?
Lekarz powiedziała ze podają tylko Blastki.... przecież to zmniejsza szanse.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem dlaczego tak u ciebie postapili. Wiem tyle ze u mnie decydowal embriolog i ja nie mialam nic do powiedzenia. O wszystkim dowiedzialam sie po fakcie.

Ja idę. Tyle, że nie mam jak strajkować bo sama sobie grafik ustalam...a na dziś nie ustaliłam spotkań z klientami tylko sprzątanie chałupy.

Lile - jak byłam na proteście przed sejmem w sobotę to myślałam o tobie. Była tam bowiem kobieta z dzieckiem kilkuletnim i mieli latający balonik z Twoim avatarem ;)

to nie ja :-) chwilowo poza stolica, ale ide protestowac na rynek krakowski.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dalej nie mam okresu. Nie mam w domu testu wiec dalej nie robiłam, zresztą od razu sobie wyobrażam jaka będę zła sama na siebie jeśli dam się zwieść i zrobię i wyjdzie oczywiscie negatywny. Postanowiłam, ze kupię jak wyjdę na protest i jeśli do jutra nie będzie to zrobię z porannego siknięcia. A jak nie będzie to zachowań na po transferze.

Pisałam wam, że mężowi znów spadły wyniki nasienia? Wiosną miał rekordowe 3,2 ale ja byłam ze szwami na szyjce macicy. W czerwcu było już 1,6 a w zeszłym tygodniu 0,8% :(

Do góry