reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja idę. Tyle, że nie mam jak strajkować bo sama sobie grafik ustalam...a na dziś nie ustaliłam spotkań z klientami tylko sprzątanie chałupy.

Lile - jak byłam na proteście przed sejmem w sobotę to myślałam o tobie. Była tam bowiem kobieta z dzieckiem kilkuletnim i mieli latający balonik z Twoim avatarem ;)

reklama
Ja mam pco...mialam krotki protokol...pobrali 14...13 zaplodnili... 8 sie zaplodnilo...6 przezylo i zostało zamrozonych. 2 w 3 dobie s 4 blastki

Ja właśnie nie moge zrozumieć tego, ze u mnie z 6 pęcherzykami czekali do 5 doby! Został jeden mi podany, w 4 dobie zle zaczely sie dzielić 3 [emoji53]
Z czego to wynika? Dlaczego tak robią?
Lekarz powiedziała ze podają tylko Blastki.... przecież to zmniejsza szanse.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja właśnie nie moge zrozumieć tego, ze u mnie z 6 pęcherzykami czekali do 5 doby! Został jeden mi podany, w 4 dobie zle zaczely sie dzielić 3 [emoji53]
Z czego to wynika? Dlaczego tak robią?
Lekarz powiedziała ze podają tylko Blastki.... przecież to zmniejsza szanse.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wiem dlaczego tak u ciebie postapili. Wiem tyle ze u mnie decydowal embriolog i ja nie mialam nic do powiedzenia. O wszystkim dowiedzialam sie po fakcie.

Ja idę. Tyle, że nie mam jak strajkować bo sama sobie grafik ustalam...a na dziś nie ustaliłam spotkań z klientami tylko sprzątanie chałupy.

Lile - jak byłam na proteście przed sejmem w sobotę to myślałam o tobie. Była tam bowiem kobieta z dzieckiem kilkuletnim i mieli latający balonik z Twoim avatarem ;)

to nie ja :-) chwilowo poza stolica, ale ide protestowac na rynek krakowski.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dalej nie mam okresu. Nie mam w domu testu wiec dalej nie robiłam, zresztą od razu sobie wyobrażam jaka będę zła sama na siebie jeśli dam się zwieść i zrobię i wyjdzie oczywiscie negatywny. Postanowiłam, ze kupię jak wyjdę na protest i jeśli do jutra nie będzie to zrobię z porannego siknięcia. A jak nie będzie to zachowań na po transferze.

Pisałam wam, że mężowi znów spadły wyniki nasienia? Wiosną miał rekordowe 3,2 ale ja byłam ze szwami na szyjce macicy. W czerwcu było już 1,6 a w zeszłym tygodniu 0,8% :(

Do góry