Joweg, mycho a kiedy możesz sie skonsultować z lekarzem, żeby potwierdzić ze to tylko pomyłka? Przecież Ty nam tu osiwiejesz z nerwów tak bardzo mi przykro, ze musicie przez to wszystko przechodzić. Trzymaj sie jakoś. Musisz być silna dla siebie i męża.
reklama
Nostalgia- moze w poniedzialek bedzie cos wiadomo , dopieor w poniedzialek o boze ja juz jestem siwa !!! wiec nie robi mi juz to roznicy ..... wogole to sami juz doszlismy do wniosku ( daja nam te wyniki badan na CD ) i to po operacjach tak zostalo taka dziura i wogole to musi byc pomylka , maz niema zadnych objawow jakby mial cos na plucach i o wielkosic 4,2 cm to by juz cos czul a on nawet nie kaszle nic poprostu siwetnie sie czuje..... chyba nawet lepiej niz ja
mykam sie ubierac i na jkaies zakupki, do potem
mykam sie ubierac i na jkaies zakupki, do potem
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Magdusia 31
Fanka BB :)
Joweg kochana wierzę,że będzie dobrze, że to pomyłka-tylko kosztuje Was tyle nerwów-życzę Wam żeby się wszystko poukładało jak najlepiej
Mam do odsprzedania Puregon, za pół ceny, inia237@wp.pl
lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
katee - nie powinnas miec zadnych skutkow ubocznych po euthyroxie. napewno bedziesz musiala zwiekszyc dawke do 50 bo ta 25 to kosmetyczna dawka. skutki uboczne sie pojawia jesli przedawkujesz - kolatanie serca, pocenie.... ale to nie jest grozne. ja z tsh 3.3 przed ivf biore dawke 75... przed ciaza bralam 50 i zeszlo mi to tsh do 1.1 w ciagu 5 tygodni od momentu rozpoczecia brania. teraz z dawka 75 moje tsh juz okolo 0.5 tylko wiec super. po ciazy odstawiam po tez nie mam problemow z tarczyca jako takich, ale niewystarczajaca produkcje hormonow potrzebnych do zafasolkowania
z ivf na naturalnym sobie wogole nawet glowy nie zawracaj - strata czasu i pieniedzy...
z ivf na naturalnym sobie wogole nawet glowy nie zawracaj - strata czasu i pieniedzy...
lolitka...a mialas robione usg tarczycy? bo ja tez mam 3,8 TSH i zrobila mi babka usg i nic nie wyszlo, powiedziala, ze to moze byc chwilowe i zebym zrobila ponowne badania i zrobilam tylko musze czekac do srody na wyniki. zastanawiam sie czemu ona mi od razu nie przepisala euthyroxa..?
Witam wszystkie kobietki!!!!!!! ja jestem w trakcie przygotowań do in vitro, juz 30 dzien biore antyki bo w posiewie wyszly bakterie i musze je wybić , bralam 6 dni betadine, w poniedzialek do gina i koło piątku wynik jeśli czysty to zastrzyki z dipheleriny jesli nie to nie wiem, miał ktos tak ?????
Magdusia 31
Fanka BB :)
LUCY witaj-tak jak bym czytała swoją sytuacje-mnie też się przedłuzyło branie tabletek anty. ze wzgledu na bakterie -też wybrałam Betadine całe opakowanie(aplikowałam 2x dziennie)i kolejny posiew wyszedł ok.Po 31 dniach anty. zaczęłam zastrzyki Diphereline.
Gdzie podchodzisz do ivf???
Gdzie podchodzisz do ivf???
reklama
joweg trzymaj sie kochana, to napewno pomyłka, wszystko będzie dobrze, po burzy zawsze wychodzi słonce!!!
Anna trzymam kciuki żeby bąbelki zostały z Tobą:-) dbaj o siebie i odpoczywaj i oczywiscie pozytywne nastawienie!;-) Kiedy testujesz???
Anna trzymam kciuki żeby bąbelki zostały z Tobą:-) dbaj o siebie i odpoczywaj i oczywiscie pozytywne nastawienie!;-) Kiedy testujesz???
Podziel się: