reklama
husann
Fanka BB :)
Dziewczyny nie dawno dzwonil moj profesorek. I pierwsze co cos jest nie tak z wynikami PAPPA przeciez mowil ze na nastepnej wizycie omowimy wyniki a tu tel i o tej godz. Wyniki sa super i moje malenstwo jest zdrowe. Do teraz czuje jak mi serducho wali
katharina203
Tylko powiedzial ze cos jest nie tak??? I koniec rozmowy? Nic nie drazylas?Dziewczyny nie dawno dzwonil moj profesorek. I pierwsze co cos jest nie tak z wynikami PAPPA przeciez mowil ze na nastepnej wizycie omowimy wyniki a tu tel i o tej godz. Wyniki sa super i moje malenstwo jest zdrowe. Do teraz czuje jak mi serducho wali
gosia321
Super kochana dobrze ze profesorek tak sie martwi o swoje pacjentkiDziewczyny nie dawno dzwonil moj profesorek. I pierwsze co cos jest nie tak z wynikami PAPPA przeciez mowil ze na nastepnej wizycie omowimy wyniki a tu tel i o tej godz. Wyniki sa super i moje malenstwo jest zdrowe. Do teraz czuje jak mi serducho wali
husann
Tylko powiedzial ze cos jest nie tak??? I koniec rozmowy? Nic nie drazylas?
Kasiu zle zrozumialas. Wszystko jest w porzadku malenstwo jest zdrowe prawidlowo sie rozwija i nie ma zadnych wad genetycznych
Dzisiaj miałam wizytę i pytałam o współżycie przed crio. Pani dr powiedziała, że jak u mnie podchodzimy do crio na naturalnym i będziemy podawać dwa zarodki, to lepiej od teraz (dostałam pregnyl) wstrzymać się żeby trojaczek nie było Jasne trojaczki, nie mam takiego szczęściaYhhhyyyy...tłumacze to sobie tak, że jak by było kategorycznie zabronione to może doktorek by o tym dosadnie wspomniał
husann
Super kochana dobrze ze profesorek tak sie martwi o swoje pacjentki
Tez jestem z tego zadowolona. Tylko zebysmy umawiali sie na tel to troche inaczej bym zaregowala na tel od niego i wczesniejszej porze
gosia321
Ja tez lubie te nasze gadanie o pierdolach. Wazne i pomocne informacje tez sa potrzebne ale mnie odstresowuja codzienne pogaduchy nie mysle caly czas czy sie uda czy nie.Przeczytałam, tylko raz wyjdę z domu i nie jestem na bieżąco a tu takie rzeczy się dzieją nieładnie tak się denerwować ja tam lubię te nasze pogaduchy o niczym nie można tylko poważnie bo byśmy zwariowaly mało to problemów w około
Ja tu traktuje wszystkie osoby na rowni nigdy poza dzisiejszym dniem nikogo nie obrazam stwierdzeniami o braku inteligencji. Dla mnie kazda z nalezacych tu dziewczyn jest kolezanka z tym samym problemem i pragnieniem posiadania dziecka
reklama
Super, cieszę się razem z TobąKasiu zle zrozumialas. Wszystko jest w porzadku malenstwo jest zdrowe prawidlowo sie rozwija i nie ma zadnych wad genetycznych
Podziel się: