reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

sie wtrace troche..w mojej klinice progesteron stoi na drugim miejscu po becie i jest co pare dni monitorowany ,wiec moglabym juz ksiazke napisac z wlasnego doswiadczenia...
Progesteron 30 po transferze .jest bardzo ladnym wynikiem,wiec nie wiem czego sie dziad czepia.:D
Pani z labo tez zawsze mowi ,ze jakies 7 dpt musi byc od 15 w gore zeby byla nadzieja na ciaze.Oczywiscie ,to nie mowi czy jestes w ciazy czy nie,ale np przy prg 4-9 nie ma sie juz co oszukiwac.Jesli jakims cudem jest ciaza ,raczej sie o tym nie dowiemy bo organizm nie jest w stanie ciazy utrzymac.Kwestia inna jednostki,trzeba trzasami je przeliczyc.
Nie przejmowalabym sie az tak na twoim miejscu,nie sledze na bierzaco postow,ale jesli wszysstko ok u ciebie to czas zaczac sie cieszyc a nie wiecznie zamartwiac.Ciaza to najpiekniejszy czas:):):)
No to się właśnie przestałam oszukiwać....

reklama
Wszystko doczytałam teraz jakaś masakra :( ja na temat prg się nie wypowiem bo mi nie badali także nie mam pojęcia . Ja teraz miałam luteine 2×2 tabl (100) po 10 tc zmniejszony mam do 2×1 tabl (100) żadnych plamien , krwawienie itp.

Kochana ja mam 6,8 i tylko mam brać o jeden lutinus więcej. Nie wiem co robić. Idę jutro na betę. Jestem bezradna kompletnie. A pani doktor napisała tylko, że progesteron o niczym nie świadczy. A ja czytałam że ma być 80 i wyżej. Zwariuję.
Nie wiem co ci powiedziec...moze tylko ze musisz miec nadzieje ze jutro beta bedzie wysoka i lekarz podciagnie ci leki zeby progesteron wzrosl...trzymam kciuki

To ja wam opowiem na poprawę humoru wydałam kasę na siebie i tylko na siebie :) oczywiście żeby ładnie wyglądać w ciąży i żeby moje dzieci ładnie wyglądały bo zadowolona mama to zadowolone dzieci i kupiłam piękne sweterki i spodnie do kapletu a no i przyszedł zegar do pokoju dziecięcego i lampy juz coraz bliżej do remontu zamówiłam tez naklejki i szablony a wszystko teraz takie ładne w sklepach dla dzieci moja Mama mówi teraz to aby pieniądze i dzieci mieć bo jak ja z bratem byliśmy mali nic nie było a ja sobie dziś uświadomiłam ze do tej pory zawsze kupowałam coś dla dzieci ale nie swoich i teraz trudno Mi jakoś uwierzyć że już będę mogła kupować dla swoich i wiecie co niech sobie każdy myśli i mówi co chce ale ja wierzę że za chwilkę każda z Was będzie kupować i oglądać wszystkie te rzeczy :)

Moja mama powiedziała ze jak doczeka sie wnuka/wnuczki to bedzie rozpieszczać jak sie da i nie wstydzi sie tego.
Rozumiem co piszesz i wierze ze każda z Nas doczeka tego szczescia i możliwości szukania pięknych rzeczy dla swojego potomstwa [emoji254][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hooope86 juz za chwilkę będzie rozpieszczac! !:) Moja Mamuśka ma już dwie wnuczki bo brat ma córeczki dlatego ja mówię że będą u mnie chłopcy bo brat chciał chłopaków ma dziewczyny a ja chciałam dziewczyny to będę miała chłopaków ;) A tak naprawdę to mi wszystko jedno byle zdrowe !

reklama
Do góry