reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

sie wtrace troche..w mojej klinice progesteron stoi na drugim miejscu po becie i jest co pare dni monitorowany ,wiec moglabym juz ksiazke napisac z wlasnego doswiadczenia...
Progesteron 30 po transferze .jest bardzo ladnym wynikiem,wiec nie wiem czego sie dziad czepia.:D
Pani z labo tez zawsze mowi ,ze jakies 7 dpt musi byc od 15 w gore zeby byla nadzieja na ciaze.Oczywiscie ,to nie mowi czy jestes w ciazy czy nie,ale np przy prg 4-9 nie ma sie juz co oszukiwac.Jesli jakims cudem jest ciaza ,raczej sie o tym nie dowiemy bo organizm nie jest w stanie ciazy utrzymac.Kwestia inna jednostki,trzeba trzasami je przeliczyc.
Nie przejmowalabym sie az tak na twoim miejscu,nie sledze na bierzaco postow,ale jesli wszysstko ok u ciebie to czas zaczac sie cieszyc a nie wiecznie zamartwiac.Ciaza to najpiekniejszy czas:):):)
No to się właśnie przestałam oszukiwać....

reklama
Wszystko doczytałam teraz jakaś masakra :( ja na temat prg się nie wypowiem bo mi nie badali także nie mam pojęcia . Ja teraz miałam luteine 2×2 tabl (100) po 10 tc zmniejszony mam do 2×1 tabl (100) żadnych plamien , krwawienie itp.

Kochana ja mam 6,8 i tylko mam brać o jeden lutinus więcej. Nie wiem co robić. Idę jutro na betę. Jestem bezradna kompletnie. A pani doktor napisała tylko, że progesteron o niczym nie świadczy. A ja czytałam że ma być 80 i wyżej. Zwariuję.
Nie wiem co ci powiedziec...moze tylko ze musisz miec nadzieje ze jutro beta bedzie wysoka i lekarz podciagnie ci leki zeby progesteron wzrosl...trzymam kciuki

To ja wam opowiem na poprawę humoru wydałam kasę na siebie i tylko na siebie :) oczywiście żeby ładnie wyglądać w ciąży i żeby moje dzieci ładnie wyglądały bo zadowolona mama to zadowolone dzieci i kupiłam piękne sweterki i spodnie do kapletu a no i przyszedł zegar do pokoju dziecięcego i lampy juz coraz bliżej do remontu zamówiłam tez naklejki i szablony a wszystko teraz takie ładne w sklepach dla dzieci moja Mama mówi teraz to aby pieniądze i dzieci mieć bo jak ja z bratem byliśmy mali nic nie było a ja sobie dziś uświadomiłam ze do tej pory zawsze kupowałam coś dla dzieci ale nie swoich i teraz trudno Mi jakoś uwierzyć że już będę mogła kupować dla swoich i wiecie co niech sobie każdy myśli i mówi co chce ale ja wierzę że za chwilkę każda z Was będzie kupować i oglądać wszystkie te rzeczy :)

Moja mama powiedziała ze jak doczeka sie wnuka/wnuczki to bedzie rozpieszczać jak sie da i nie wstydzi sie tego.
Rozumiem co piszesz i wierze ze każda z Nas doczeka tego szczescia i możliwości szukania pięknych rzeczy dla swojego potomstwa [emoji254][emoji173]️

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hooope86 juz za chwilkę będzie rozpieszczac! !:) Moja Mamuśka ma już dwie wnuczki bo brat ma córeczki dlatego ja mówię że będą u mnie chłopcy bo brat chciał chłopaków ma dziewczyny a ja chciałam dziewczyny to będę miała chłopaków ;) A tak naprawdę to mi wszystko jedno byle zdrowe !

reklama
Do góry