Hooope86
Fanka BB :)
Kaczorku myśle ze raczej dłuższe delegacje wchodzą w grę? [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam zalecenia o 11 zrobić siku i wypić szklankę wody i juz czekać do transferu 11.30 miał być i tak się odbył.ja już tyle głupot się naczytałam, że już sama nie wiem co o tym myśleć. Tak samo z pęcherzem... Jedni twierdzą, ze im bardziej wypełniony tym lepiej, a inni że ma być średnio wypełniony. Przy pierwszym transferze miałam tak pełny pęcherz, że nie mogłam się wyprostować Kilka razy próbowałam trochę odsikać, ale to nic nie dawało A Pani dr podczas usg śmiała się, że pęcherz mam po samą szyję drugi raz już taka głupia nie będę
ja już tyle głupot się naczytałam, że już sama nie wiem co o tym myśleć. Tak samo z pęcherzem... Jedni twierdzą, ze im bardziej wypełniony tym lepiej, a inni że ma być średnio wypełniony. Przy pierwszym transferze miałam tak pełny pęcherz, że nie mogłam się wyprostować Kilka razy próbowałam trochę odsikać, ale to nic nie dawało A Pani dr podczas usg śmiała się, że pęcherz mam po samą szyję drugi raz już taka głupia nie będę
A bedzie synek czy corcia ?Gosiu mnie też możesz dopisać do kalendarza:
14.10 wizyta u lekarza prowadzącego ciążę
a terminy porodu mam 2: wg. OM 24.11, a wg.USG 18.11
Cala procedura to 30-40 % na powodzenie zależy co jest nie tak.Eeee dziewczyny widzę, że większości z Was już się udało To pocieszające Zastanawiałam się nie raz jak to jest z tym in vitro, czy jeśli ktoś próbuje i nie zraża się porażkami, to większości się udaję, czy raczej nie jest tak kolorowo i pozytywne zakończenie raczej spotyka mniejszość...
Juz wycofanie sie tych 2 poslow wysyla projekt do koszaJak myślicie, zaostrza przepisy dot in vitro czy raczej ten idiotyczny projekt nie przejdzie? Staram się być dobrej myśli, ale nie wiem co myśleć. Jakaś dziewczyna na innym forum pisała, że dwóch posłów z kukiz 15 się wycofało. Wystarczy, że wycofa się jeszcze jeden i projekt trafi do kosza. Podała nawet adresy e mail tych młodszych posłów, którzy podpisali się pod tym, żeby wysyłać im maile, może ruszy ich sumienie. Tak sobie myślę, że to niesprawiedliwe, że o naszym szczęściu będzie decydowało kilkanaście osób, które nawet za bardzo nie mają pojęcia co popierają... Jak tak dalej pójdzie trzeba będzie jeździć za granicę.
Też mam tylozgiecie a musiałam ma średnio wypełnionym pęcherz być. Wiec to jyz od dr zalezyA mi lekarz nie kazał przed ewentualnym transferem mam tyłozgięcie macicy.
Ja jestem po 1 stymulacji z której były 4 zarodki i mam za sobą jeden nieudany criotransfer zakonczony ciaza biochemiczna a w piątek robię drugie crio. Pierwszy transfer był z zarodkiem dwudniowym a teraz poprosiłam że chce 3 dniowy zarodek bo ogólnie mieliśmy po 2 zarodki z 2 i 3 dobydziękuję dziewczyny za odpowiedzi Ja mam dwie śnieżynki zamrożone w 2 dobie. Pierwszy świeży transfer dwudniowego zarodka nieudany.