U nas 4 transfer ( 2 stymulacja )Dziewczyny którym się udało - który Wasz transfer okazał się szczęśliwy? Czasami zastanawiam się, że jak za pierwszym razem się nie udało, to z każdym kolejnym będzie trudniej... i szanse coraz mniejsze.
reklama
ewelin86
Fanka BB :)
U mnie 4 transfer 3 stymulacja - 3 transfery crio blastek i 4 transfer 3 dniowej swiezynkiDziewczyny którym się udało - który Wasz transfer okazał się szczęśliwy? Czasami zastanawiam się, że jak za pierwszym razem się nie udało, to z każdym kolejnym będzie trudniej... i szanse coraz mniejsze.
Olusja1987
W 3ciej dobie 2 zarodki.A w której dobie podali Tobie zarodki?
katharina203
U mnie szczesliwy byl poerwszy criotransfer 5 dniowej blastkiDziewczyny którym się udało - który Wasz transfer okazał się szczęśliwy? Czasami zastanawiam się, że jak za pierwszym razem się nie udało, to z każdym kolejnym będzie trudniej... i szanse coraz mniejsze.
Czyli nie ma co się dołować, że zarodki nie są blastkami, bo różnie z tym bywa jak widaćU mnie 4 transfer 3 stymulacja - 3 transfery crio blastek i 4 transfer 3 dniowej swiezynki
ewelin86
Oczywiście ze nie ma czym jak mówią nie zawsze najlepsze się przyjmują. Czasami te najsłabsze są silniejszeCzyli nie ma co się dołować, że zarodki nie są blastkami, bo różnie z tym bywa jak widać
Ewunka
Ja przy 3 stymulacji miałam 1 transfer 2 dniowego embrionka - czy udany dowiesz się za tydzień
reklama
A co do tych wszystkich zapachów w dniu transferu czytałam nawet żeby dzień wcześniej szamponu nie używać, bo na włosach długo zapach się utrzymuje. .. Pewnie to przesada, ale człowiek w desperacji czepia się wszystkiego
Gdyby tak było to embriolodzy i lekarze w ogóle by sie nie myli [emoji12] myśle, ze nie ma co popadać w skrajności. Na 4 transfery 2 miałam udane fakt jedna biochemiczna, ale zaskoczyło i za każdym razem przed transferem sie normalnie myłam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: