No ja tak samo...Ja do higieny intymnej kupilam sobie specjalnie zel z AA Med...bezzapachowy. z tej serii jest duzo kosmetykow. Moze to glupie ale ja juz chwytalam sie wszystkiego...
reklama
husann
Fanka BB :)
Cześć Husann! [emoji256]
Czuje sie zupełnie normalnie. Czasami mnie boli podbrzusze, jajniki...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciesze sie ze jest wszystko w porzadku. I nie moge doczekav sie pozytywnej bety
Olusja1987
Gosiu mnie też możesz dopisać do kalendarza:
14.10 wizyta u lekarza prowadzącego ciążę
a terminy porodu mam 2: wg. OM 24.11, a wg.USG 18.11
ewelin86
Olusja czemu Cię nie ma na ciężarówki? [emoji1] i czy mogę Cię tam dopisać?Gosiu mnie też możesz dopisać do kalendarza:
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Olusja1987
Chyba z przyzwyczajenia tu zaglądam, jeszcze zanim udało mi się zajść w ciążę (w sumie od lutego) czerpałam tu wiele informacji i dzieliłam się swoimi doświadczeniami. Spoko, dopisz mnie do ciężarówek i od razu poproszę link.Olusja czemu Cię nie ma na ciężarówki? [emoji1] i czy mogę Cię tam dopisać?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jak myślicie, zaostrza przepisy dot in vitro czy raczej ten idiotyczny projekt nie przejdzie? Staram się być dobrej myśli, ale nie wiem co myśleć. Jakaś dziewczyna na innym forum pisała, że dwóch posłów z kukiz 15 się wycofało. Wystarczy, że wycofa się jeszcze jeden i projekt trafi do kosza. Podała nawet adresy e mail tych młodszych posłów, którzy podpisali się pod tym, żeby wysyłać im maile, może ruszy ich sumienie. Tak sobie myślę, że to niesprawiedliwe, że o naszym szczęściu będzie decydowało kilkanaście osób, które nawet za bardzo nie mają pojęcia co popierają... Jak tak dalej pójdzie trzeba będzie jeździć za granicę.Dziewczyny, może chcecie poprzeć list otwarty w sprawie projektu dotyczącego in vitro?
Link do: List Otwarty w sprawie projektu dotyczącego in vitro – zbieramy podpisy | Krótki blog
Hooope86
Nie przejdzie. A najlepiej jakby juz ten rząd skończył swoje rządzenie. Wróci PO i wróci refundowane invitro
reklama
ewelin86
No ja też od stycznia tu jestem ale później na ciezaroweczki się przeniosłam. https://www.babyboom.pl/forum/temat/ciezaroweczki-po-in-vitro.51358/page-4238Chyba z przyzwyczajenia tu zaglądam, jeszcze zanim udało mi się zajść w ciążę (w sumie od lutego) czerpałam tu wiele informacji i dzieliłam się swoimi doświadczeniami. Spoko, dopisz mnie do ciężarówek i od razu poproszę link.
a i chłopiec czy dziewczynka?
Podziel się: