reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć Kobietki , przerwę Wam ten seksowny temat :happy2: a więc juz od punkcji boli mnie podbrzusze - no ale jakoś się z tym liczyłam wiadomo 11 nakłóć musi gdzieś sie to odbić - w niedziele transfer - no i cały czas mnie podbrzusze boli - z nd na pon to spac nie mogłam coś mnie tak ciągło - ale wytłumaczyłam sobie że dr widział moje jajniki i że to nie hiperka - no ale dzisiaj znow boli mnie podbrzusze - jak myslicie ?? kiedy to przejdzie?? wogóle pomijam fakt że od punkcji biorę tyle luteiny dowcipnie że już nawet nie mam gdzie jej wmieścić - a od podjęzykowej taką mam zgage że szok - ale cóż nie zrobię dla mojej kropeczki :-D:-D:-D a wogóle to cycki mam już jak 2 armaty od tego progesteronu i wg chyba od tych wszystkich hormonów - no ale maż się ciesz :biggrin2::biggrin2:

Małgosia, Twoje jajka wyglądają jak "druszlak" dobre określenie wymyśliła Ewunka [emoji51] daj im odpocząć.
Trzymam kciuki do niedzieli. Dzwon do Kliniki i dowiaduj sie jak sie dzielą. Obyś miała szalona 6! [emoji7][emoji106][emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tymi perfumami a dniu transferu? Wiem że nie można używać, ale też zastanawiam się czy np zapach ubrań (płyn do płukania) czy jakiś żel pod prysznic/do higieny intymnej jest bez znaczenia?

Nie dajmy sie zwariować.
Poważnie.
Oszaleć można od tych wszystkich "cudów" przed i po transferze.

Dziewczyny a jak to jest z tymi perfumami a dniu transferu? Wiem że nie można używać, ale też zastanawiam się czy np zapach ubrań (płyn do płukania) czy jakiś żel pod prysznic/do higieny intymnej jest bez znaczenia?
Ja do higieny intymnej kupilam sobie specjalnie zel z AA Med...bezzapachowy. z tej serii jest duzo kosmetykow. Moze to glupie ale ja juz chwytalam sie wszystkiego...

reklama
Małgosia, Twoje jajka wyglądają jak "druszlak" dobre określenie wymyśliła Ewunka [emoji51] daj im odpocząć.
Trzymam kciuki do niedzieli. Dzwon do Kliniki i dowiaduj sie jak sie dzielą. Obyś miała szalona 6! [emoji7][emoji106][emoji256]

Ja mialam transfer w niedziele jestem juz po moze sie zle wyrazilam .Punkcje mialam w czwartek

Do góry