reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem jak to bedzie zawsze marzyla mi sie parka mieszana i imiona juz dawno wybralam a teraz bede miala parke dziewczynek albo chlopakow ale kto wie moze jeszcze nic straconego bo jak to mi mowia kolezanki ze jak juz zaczelam od dwojki to teraz juz z gorki . Moj M to ostatnio wymyslil Traute i Alojz no masakra !!!!!

reklama
Czytałam rano, że niektóre dziewczyny brały relanium po transferze... faktycznie można brać i nie zaszkodzi? Myślę, że przydałby mi się jakiś "uspokajacz" i zastanawiam się czy nie zapytać o to mojej pani dr.

Cześć Kobietki , przerwę Wam ten seksowny temat :happy2: a więc juz od punkcji boli mnie podbrzusze - no ale jakoś się z tym liczyłam wiadomo 11 nakłóć musi gdzieś sie to odbić - w niedziele transfer - no i cały czas mnie podbrzusze boli - z nd na pon to spac nie mogłam coś mnie tak ciągło - ale wytłumaczyłam sobie że dr widział moje jajniki i że to nie hiperka - no ale dzisiaj znow boli mnie podbrzusze - jak myslicie ?? kiedy to przejdzie?? wogóle pomijam fakt że od punkcji biorę tyle luteiny dowcipnie że już nawet nie mam gdzie jej wmieścić - a od podjęzykowej taką mam zgage że szok - ale cóż nie zrobię dla mojej kropeczki :-D:-D:-D a wogóle to cycki mam już jak 2 armaty od tego progesteronu i wg chyba od tych wszystkich hormonów - no ale maż się ciesz :biggrin2::biggrin2:

Nie wiem jak to bedzie zawsze marzyla mi sie parka mieszana i imiona juz dawno wybralam a teraz bede miala parke dziewczynek albo chlopakow ale kto wie moze jeszcze nic straconego bo jak to mi mowia kolezanki ze jak juz zaczelam od dwojki to teraz juz z gorki . Moj M to ostatnio wymyslil Traute i Alojz no masakra !!!!!

O matko :szok::szok::szok: no napewno inaczej - hihihihihihi

Czytałam rano, że niektóre dziewczyny brały relanium po transferze... faktycznie można brać i nie zaszkodzi? Myślę, że przydałby mi się jakiś "uspokajacz" i zastanawiam się czy nie zapytać o to mojej pani dr.
Ja mialam zalecenie godzine przed wziasc i potem tez chyba trzy dni

O matko :szok::szok::szok: no napewno inaczej - hihihihihihi
tak sie ze mna drazni o tych innych to nawet nie pisze ale z ta Trauta to mnie obudzil kiedys o szostej rano i mowi mi ze przypomnialo mu sie imie kolezanki z pracy mojego taty jak mu kiedys opowiadal jaka paskudna kawe im robila i ze to byla taka wielka cherszt baba no myslalm ze zlece z lozka taki oto moj kochany M

tak sie ze mna drazni o tych innych to nawet nie pisze ale z ta Trauta to mnie obudzil kiedys o szostej rano i mowi mi ze przypomnialo mu sie imie kolezanki z pracy mojego taty jak mu kiedys opowiadal jaka paskudna kawe im robila i ze to byla taka wielka cherszt baba no myslalm ze zlece z lozka taki oto moj kochany M

Trzeba przyznać że ma chłopina wyobraźnie ;-) ;)

reklama
Dziewczyny a jak to jest z tymi perfumami a dniu transferu? Wiem że nie można używać, ale też zastanawiam się czy np zapach ubrań (płyn do płukania) czy jakiś żel pod prysznic/do higieny intymnej jest bez znaczenia?

Do góry