Podobno nie ma przeciwwskazań. Ja mam crio w sobotę lub w poniedziałek, a ostatnio współżylam wczoraj. No ale to już był ostatni raz przed crioo matko, jak to wytrzymujesz)) ja crio w następnym tygodniu mam miec- tak wynika zoich wyliczeń,a w ten czwartek wizytę USG i ocenę endo...to może mogę do czwartku,cooo????) ale temat zapodalam))
reklama
jagodaaga
Fanka BB :)
Ooo widzisz ) to super,męźus się ucieszy) a lekarz ci o tym powiedział??Podobno nie ma przeciwwskazań. Ja mam crio w sobotę lub w poniedziałek, a ostatnio współżylam wczoraj. No ale to już był ostatni raz przed crio
husann
Dziewczyny a po udanym transferze oszczedzalyscie się jakoś szczególnie, czy w miarę normalnie funkcjonowałyscie? Ja po pierwszym transferze dużo leżałam i prawie nic nie robiłam, bo mąż mnie pilnował... no chyba że był w pracy to pozwoliłam sobie np rozładować zmywarkę, ale tak ogólnie nie pozwalał mi nic robić, nawet chciał mi włosy suszyć wiem że to przesada, ale tak było. W każdym bądź razie wtedy nie udało się i zastanawiam się czy może nie lepiej funkcjonować normalnie, bo leżąc i nic nie robiąc można zwariować.
Ja po transferze lezalam 2 dni potem wrocilam do normalnego zycia tylko nic nie dzwigalam i bylam na L4. A tak wogole to na transfer pojechalam sama (100km bo maz mial sluzbe) i po transferze polezalam godz wsiadlam za kolko i wrocilam do domu.
Nie pytałam o to, ale czytałam. Podobno nie można w trakcie stymulacji. Pewnie przed samym crio bym się nie odważyła, a tak to jeszcze tydzień, więc spoko.Ooo widzisz ) to super,męźus się ucieszy) a lekarz ci o tym powiedział??
husann
o matko, jak to wytrzymujesz)) ja crio w następnym tygodniu mam miec- tak wynika zoich wyliczeń,a w ten czwartek wizytę USG i ocenę endo...to może mogę do czwartku,cooo????) ale temat zapodalam))
No jakos musze wytrzymac ale powiem ze jest coraz gorzej bo to chyba przez te hormony
jagodaaga
No to super bardzo dziękuję.Nie pytałam o to, ale czytałam. Podobno nie można w trakcie stymulacji. Pewnie przed samym crio bym się nie odważyła, a tak to jeszcze tydzień, więc spoko.
gosia321
W teakcie stymulacji nie wolno ???Nie pytałam o to, ale czytałam. Podobno nie można w trakcie stymulacji. Pewnie przed samym crio bym się nie odważyła, a tak to jeszcze tydzień, więc spoko.
Pierwsze slysze
Nie wiem tego dokładnie, ale tutaj coś o tym czytałam Link do: Najczęściej zadawane pytania przez pacjentów dotyczące leczenia niepłodności | Angelius Provita | KatowiceW teakcie stymulacji nie wolno ???
Pierwsze slysze
husann
W trakcie stymulacji to dopiero sie chce wtedy to hormony naprawde buzujaW teakcie stymulacji nie wolno ???
Pierwsze slysze
reklama
Wiem o tym Pamiętam doskonale i jakie sny erotyczne miałam, że aż wstydziłam się o szczegółach opowiedzieć mężowiW trakcie stymulacji to dopiero sie chce wtedy to hormony naprawde buzuja
Podziel się: