reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

o matko, jak to wytrzymujesz;))) ja crio w następnym tygodniu mam miec- tak wynika zoich wyliczeń,a w ten czwartek wizytę USG i ocenę endo...to może mogę do czwartku,cooo????:)) ale temat zapodalam;)))
Podobno nie ma przeciwwskazań. Ja mam crio w sobotę lub w poniedziałek, a ostatnio współżylam wczoraj. No ale to już był ostatni raz przed crio :)

reklama
Dziewczyny a po udanym transferze oszczedzalyscie się jakoś szczególnie, czy w miarę normalnie funkcjonowałyscie? Ja po pierwszym transferze dużo leżałam i prawie nic nie robiłam, bo mąż mnie pilnował... no chyba że był w pracy to pozwoliłam sobie np rozładować zmywarkę, ale tak ogólnie nie pozwalał mi nic robić, nawet chciał mi włosy suszyć :p wiem że to przesada, ale tak było. W każdym bądź razie wtedy nie udało się i zastanawiam się czy może nie lepiej funkcjonować normalnie, bo leżąc i nic nie robiąc można zwariować.

Ja po transferze lezalam 2 dni potem wrocilam do normalnego zycia tylko nic nie dzwigalam i bylam na L4. A tak wogole to na transfer pojechalam sama (100km bo maz mial sluzbe) i po transferze polezalam godz wsiadlam za kolko i wrocilam do domu.

reklama
Do góry