reklama
katharina203
Fanka BB :)
Jestesmy jagodki czarne jagodki...hehe witaj
husann
Tak to wychodzi jak pisze sie na telHuhihihi znowu źle e s t r o f e m ooo!!!
jagodaaga
Już nie mogę się doczekać husann jak się masz?? Wszystko ok? Ja tu widzę że dużo mnie ominęło. Fiufiu rosną brzuszkiWitaj joagoda ☺☺☺milo ze wrocilas po swoje szczescie
jagodaaga
Ojjj brakowało mi Was kochane!!Jestesmy jagodki czarne jagodki...hehe witaj
AniaCh83
Wróciłam od lekarza wlasnie, pozniej nadrobię, dziewczyny nie uwierzycie, to znaczy ja nie wierze, USŁYSZAŁAM I ZOBACZYŁAM SERDUSZKO!!! Te ktore pamietają moje zmagania z beta to wiedza, ze to dziwne i nie mogłam za bardzo sie tego spodziewać. Prawie dwa tyg temu odstawiłam juz leki czekając na @ i jak juz do tej myśli w miarę przywykłam, chciałam zeby @ przyszła jak najprędzej, zeby przystąpić do transferu jeszcze w tym roku... A tu takie rzeczy....
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jagodaaga
No to ładna niespodzianka a co z betą te 2 tyg temu?Wróciłam od lekarza wlasnie, pozniej nadrobię, dziewczyny nie uwierzycie, to znaczy ja nie wierze, USŁYSZAŁAM I ZOBACZYŁAM SERDUSZKO!!! Te ktore pamietają moje zmagania z beta to wiedza, ze to dziwne i nie mogłam za bardzo sie tego spodziewać. Prawie dwa tyg temu odstawiłam juz leki czekając na @ i jak juz do tej myśli w miarę przywykłam, chciałam zeby @ przyszła jak najprędzej, zeby przystąpić do transferu jeszcze w tym roku... A tu takie rzeczy....
husann
Już nie mogę się doczekać husann jak się masz?? Wszystko ok? Ja tu widzę że dużo mnie ominęło. Fiufiu rosną brzuszki
Dziekuje u mnie jest wszystko ok. Bylam na badaniach prenetalnych,malenstwo rozwija sie prawidlowo prawdopodobnie bedzie chlopiec. Mdlosci juz mnie opuscily no zdazy sie raz na jakis czas,ale za to zgaga mnie dopadla. Brzusio juz powoli zaczol rosnac i dzis jestem w 12tc
katharina203
Matko swieta...ale cud...widzisz jak kropek walczy...biedaczek bez lekow a jak chcial zyc...gratuluje ci. Dbaj teraz o was. A co lekarz mowil na ta dziwna bete i jej przyrosty?Wróciłam od lekarza wlasnie, pozniej nadrobię, dziewczyny nie uwierzycie, to znaczy ja nie wierze, USŁYSZAŁAM I ZOBACZYŁAM SERDUSZKO!!! Te ktore pamietają moje zmagania z beta to wiedza, ze to dziwne i nie mogłam za bardzo sie tego spodziewać. Prawie dwa tyg temu odstawiłam juz leki czekając na @ i jak juz do tej myśli w miarę przywykłam, chciałam zeby @ przyszła jak najprędzej, zeby przystąpić do transferu jeszcze w tym roku... A tu takie rzeczy....
reklama
jagodaaga
Superancko) niech synuś rośnie, a mamusia będzie szczęśliwaDziekuje u mnie jest wszystko ok. Bylam na badaniach prenetalnych,malenstwo rozwija sie prawidlowo prawdopodobnie bedzie chlopiec. Mdlosci juz mnie opuscily no zdazy sie raz na jakis czas,ale za to zgaga mnie dopadla. Brzusio juz powoli zaczol rosnac i dzis jestem w 12tc
Podziel się: