reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dzis zjadlam bo mi sie zachcialo brzuszkow wedzonych z lososia i teraz odbija mi sie dymem cale popoludnie i wieczor juz sie chyba nie pokusze wiecej ale za to na obiad zrobilam sobie stek z rekina i byl pyszny:tak:

Ja tez w Provicie sie leczylam :)
Aniu nie strasz mnie :) bede mial cc wczesniej pocieszam sie tym a teraz smaruje sie ostro oliwka pod prysznicem i olejkiem dla kobiet w ciazy ale co ma byc to bedzie wazne zeby maluszki zdrowe sie urodzily

No jasne, wszystko sie zniesie, zeby osiągnąć taki cel! Ja tez miałam CC, tylko ze 10 dni po terminie. Rozstępy często sa dziedziczne, ja w kobiecych sprawach jestem podobna do mamy, ona ma rozstępy po ciazy , mam i ja. Tylko moj brzuch po jednym dziecku wyglada gorzej niz jej po czwórce dzieci ;(
A od początku brzuch smarowałam przewaznie dwa razy dziennie, oliwka i specjalnymi kremami.
Co ma byc to bedzie. Dla nas tutaj rozstępy to pikus [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Beata a co tam u ciebie jak z rozpoczeciem kolejnej procedury ????
Hejka,u mnie meksyk w robocie, wiec nawet nie mam kiedy tu wejść :'(
Staram się jakoś nadążyć z czytaniem ;)
U nas ok,lecimy z długim protokołem, 4 dzień zastrzyków gonapeptyl. Tym razem nikomu nie mówimy o 2 podejściu,może uda się zaskoczyć nam i rodzinkę ;)
Dziś miałam wizytę,oglądanie szyjki pod mikroskopem. Mało przyjemnie ale dowiedziałam się, że mam szyjkę jak nastolatka ;)
Ah i dostałam encorton,ale biorę dopiero od przyszłego poniedziałku bo mam teraz lekka infekcje.
3-6.10 wizyta i zaczynamy stymulację :)
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!!

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No moja Mama nie ma ani jednego rozstepu a brzuch miala taki ze nawet guzikow w kozuchu nie musiala przesuwać a mnie wysadzilo tak szybko a rozstepy juz mam delikatne od dawna na nogach i zylki popekane a Mama nic za to cellulit mamy dziedziczny i Mamuska miala mnie i brata rok po roku i nic a nie bylo specyfikow oliwek i innych bajerow

Do góry