reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Flandi
Wy to takie grzeczne te zachcianki macie i wykonalne [emoji12] Mnie się wina chce [emoji23]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Idę zjem melona coli się boje . Wzdęcia juz mam niby opanowane prawie - organizm chyba zaakceptowal 600 mg prog na dobę ale wole nie pić gazowanego
lile
Wy to takie grzeczne te zachcianki macie i wykonalne [emoji12] Mnie się wina chce [emoji23]
w piotrze i pawle mozesz kupic bezalkoholowe :-) normalne wino, z odfiltrowanymi %. (w swiecie wina tez maja, ale chyba 0,5% a w PiP jest 0%)
AniaCh83
Ja tez w Provicie sie leczylam
Aniu nie strasz mnie bede mial cc wczesniej pocieszam sie tym a teraz smaruje sie ostro oliwka pod prysznicem i olejkiem dla kobiet w ciazy ale co ma byc to bedzie wazne zeby maluszki zdrowe sie urodzily
No jasne, wszystko sie zniesie, zeby osiągnąć taki cel! Ja tez miałam CC, tylko ze 10 dni po terminie. Rozstępy często sa dziedziczne, ja w kobiecych sprawach jestem podobna do mamy, ona ma rozstępy po ciazy , mam i ja. Tylko moj brzuch po jednym dziecku wyglada gorzej niz jej po czwórce dzieci ;(
A od początku brzuch smarowałam przewaznie dwa razy dziennie, oliwka i specjalnymi kremami.
Co ma byc to bedzie. Dla nas tutaj rozstępy to pikus [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
BeataWarszawa
Hejka,u mnie meksyk w robocie, wiec nawet nie mam kiedy tu wejść :'(Beata a co tam u ciebie jak z rozpoczeciem kolejnej procedury ????
Staram się jakoś nadążyć z czytaniem
U nas ok,lecimy z długim protokołem, 4 dzień zastrzyków gonapeptyl. Tym razem nikomu nie mówimy o 2 podejściu,może uda się zaskoczyć nam i rodzinkę
Dziś miałam wizytę,oglądanie szyjki pod mikroskopem. Mało przyjemnie ale dowiedziałam się, że mam szyjkę jak nastolatka
Ah i dostałam encorton,ale biorę dopiero od przyszłego poniedziałku bo mam teraz lekka infekcje.
3-6.10 wizyta i zaczynamy stymulację
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny!!!
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
rybka14
No moja Mama nie ma ani jednego rozstepu a brzuch miala taki ze nawet guzikow w kozuchu nie musiala przesuwać a mnie wysadzilo tak szybko a rozstepy juz mam delikatne od dawna na nogach i zylki popekane a Mama nic za to cellulit mamy dziedziczny i Mamuska miala mnie i brata rok po roku i nic a nie bylo specyfikow oliwek i innych bajerow
Podziel się: