Ewunka
Fanka BB :)
Chyba mnie szczysci tylko od przeczytaniateraz ananasa zapilam mlekiem i jest mi dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba mnie szczysci tylko od przeczytaniateraz ananasa zapilam mlekiem i jest mi dobrze
w piotrze i pawle mozesz kupic bezalkoholowe :-) normalne wino, z odfiltrowanymi %. (w swiecie wina tez maja, ale chyba 0,5% a w PiP jest 0%)
Chyba mnie szczysci tylko od przeczytania
Zastanawiam się nad Łubinową w Katowicach. Podobno Juraszek tam też pracuje, ale jeszcze go nie pytałam. Ja jestem dopiero w 7t0d, boję się tak bardzo wybierać w przyszłość.Taaak kreska jest charakterystyczna i mnie wkurza że jest a Ty masz plan gdzie rodzić już?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ty podobno wege byłaś hi .a ja już wymiękam w poprzedniej ciąży był luz, a dzisiaj np marzyłam o parówkach i piernikach
Mnie się murzyna zachciało motylek kazała jeść kakao a jakoś tak z mlekiem bez cukru nie bardzo mi smakuje .To mamusia jutro zrobi murzynaA mnie nic nie rusza na codzien nie mam takich smakow ani mieszanek ale dzis wyjatkowo
Zarodek 3 dniowy. ?Rany, ja nie mam żadnych zachcianek. Jak czytam te Wasze połączenia produktów, to bardziej mnie mdli Dla mnie póki co jedzenie może nie istnieć. Gdybym się nie pilnowała, to nic bym nie jadła. Moja mama mówi, że miała tak samo, gdy była ze mną w ciąży. Z moim bratem już było inaczej, dlatego obstawia dziewczynkę