reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Rany, ja nie mam żadnych zachcianek. Jak czytam te Wasze połączenia produktów, to bardziej mnie mdli :) Dla mnie póki co jedzenie może nie istnieć. Gdybym się nie pilnowała, to nic bym nie jadła. Moja mama mówi, że miała tak samo, gdy była ze mną w ciąży. Z moim bratem już było inaczej, dlatego obstawia dziewczynkę :)
Spoko ja na poczatku tez nie mialam zachcianek i wiecej nie jadlam niz jadlam tez mnie mdlilo prawie na wszystko teraz tez nie jem wszystkiego w zasadzie jem jedno i to samo ser maslo chleb jogurty dzis taki mialam dzien juz moj M jak pytam co na obiad albo co kupujemy to on mowi to co tobie smakuje ugotuj a w sklepie i lodowce to jest jego polka i moja na jego pelno na mojej prawie nic

reklama
Zastanawiam się nad Łubinową w Katowicach. Podobno Juraszek tam też pracuje, ale jeszcze go nie pytałam. Ja jestem dopiero w 7t0d, boję się tak bardzo wybierać w przyszłość.

Faktycznie jeszcze na spokojnie jest dużo czasu. Na Łubinowej na pewno jest, bo miałam tam laparoskopię i On mi robił. Na razie dbaj o siebie i malucha :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez w Provicie sie leczylam :)
Aniu nie strasz mnie :) bede mial cc wczesniej pocieszam sie tym a teraz smaruje sie ostro oliwka pod prysznicem i olejkiem dla kobiet w ciazy ale co ma byc to bedzie wazne zeby maluszki zdrowe sie urodzily
Z tymi rozstępami to kompletnie nie ma znaczenia smarowanie lub nie. Ja nie smarowałam się niczym, bo nie lubię, a nie zrobił mi się nawet jeden malutki rozstępik. Za to znam dziewczyny, które majątek wydały na najdroższe specyfiki i brzuchy mają jak po wojnie :)

Faktycznie jeszcze na spokojnie jest dużo czasu. Na Łubinowej na pewno jest, bo miałam tam laparoskopię i On mi robił. Na razie dbaj o siebie i malucha :)

O, dobrze wiedzieć. Łubinowa wchodzi w grę, gdy ciąża będzie przebiegała bezproblemowo i maluch urodzi się o czasie, w przeciwnym wypadku wybiorę inny szpital z dobrym oddziałem neonatologicznym. Ale zostawiam to sobie na później :)

reklama
Ja miałam śliczna blastke i bedzie dziewczynka (4AA, a wczesniej tez czytałam, ze takie blastki to chłopaki, dziewczynki podobno maja gorsze oznaczenia) [emoji173]️ a co do wysypu chłopców po ivf to moze to byc spowodowane tym, ze do zapłodnienia komóreczki biorą najładniejszy i najszybszy plemnik, a te sa chłopcami, wolniejsze plemniczki to dziewczynki. Choć na ciężarówkach mam wrażenie, ze jest bardzo duzo dziewczynek [emoji4]

Do góry