reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Butterfly, cudownie, bardzo sie ciesze, gratuluje i zazdroszcze :)

Rozstępy to moga wyjsc na sam koniec. Ja miałam od początku sporawy brzuch, w ósmym miesiącu to juz mi mowili na ulicy , ze pewnie dzisiaj pojadę na porodówkę, bo taki wielki , starzy faceci na ulicy mnie zaczepiali i pytali ile ja dzieci tam nosze... około 1-2 tyg przed porodem wyszły mi dopiero rozstępy, dosłownie skora mi popękała, to był najgorszy moment mojej ciazy, prawie nie spałam, wkładałam brzuch do zlewu kilka razy na noc i polewałam zimna woda , bo na każdym rozstępie miałam takie drobne pryszczyki, strasznie swedzialo. Plaklam normalnie. Z tego brzucha wyszedł jeden malutki , ponad 4kilogramowy ;) chłopczyk, a raczej go wyciągnęli, a rozstępy niestety zostały i mam brzuch jak rodzynka, naprawdę okropny... Ale jak juz urodzę swoją wymarzona gromadkę to zrobię sobie lifting ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez w Provicie sie leczylam :)
Aniu nie strasz mnie :) bede mial cc wczesniej pocieszam sie tym a teraz smaruje sie ostro oliwka pod prysznicem i olejkiem dla kobiet w ciazy ale co ma byc to bedzie wazne zeby maluszki zdrowe sie urodzily

Hehe leczymy się w tej samej klinice ;) na wszystkich zdjęciach mam ten pionowy pasek [emoji12]
Gratulacje [emoji173]️

A kto jest Twoim lekarzem? I pytanie podstawowe - gdzie planujesz rodzić? My postanowiliśmy, że chcemy prowadzić ciążę u dr Juraszka. Dziś o to pytał, czy zmieniamy lekarza. Zdecydowaliśmy, że nie.

A kto jest Twoim lekarzem? I pytanie podstawowe - gdzie planujesz rodzić? My postanowiliśmy, że chcemy prowadzić ciążę u dr Juraszka. Dziś o to pytał, czy zmieniamy lekarza. Zdecydowaliśmy, że nie.

Hehe no mnie też prowadzi Juraszek ;) ale ostatecznie będę rodzić w Bielsku (tam mnie skierował, ze względu na stopień referencyjności i zaplecze dla wcześniaków, co przy moich bliźniakach jest możliwe niestety) no i tam mam blisko. Pod koniec zgłoszę się do poleconego przez Niego lekarza, który zrobi mi cc.

Motylku gratulacje :)

Dziewczyny zobaczycie jak szybko leci czas :)

Wiec jak któraś z Was bd chciala dołączyć ciezaroweczek zapraszamy :) nasz kalendarz jest skromniejszy i musimy go zapełnić :) później któraś z Was jeśli będzie chciała przejąć kalendarz :)

reklama
Do góry