reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Butterfly, cudownie, bardzo sie ciesze, gratuluje i zazdroszcze :)

Rozstępy to moga wyjsc na sam koniec. Ja miałam od początku sporawy brzuch, w ósmym miesiącu to juz mi mowili na ulicy , ze pewnie dzisiaj pojadę na porodówkę, bo taki wielki , starzy faceci na ulicy mnie zaczepiali i pytali ile ja dzieci tam nosze... około 1-2 tyg przed porodem wyszły mi dopiero rozstępy, dosłownie skora mi popękała, to był najgorszy moment mojej ciazy, prawie nie spałam, wkładałam brzuch do zlewu kilka razy na noc i polewałam zimna woda , bo na każdym rozstępie miałam takie drobne pryszczyki, strasznie swedzialo. Plaklam normalnie. Z tego brzucha wyszedł jeden malutki , ponad 4kilogramowy ;) chłopczyk, a raczej go wyciągnęli, a rozstępy niestety zostały i mam brzuch jak rodzynka, naprawdę okropny... Ale jak juz urodzę swoją wymarzona gromadkę to zrobię sobie lifting ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez w Provicie sie leczylam :)
Aniu nie strasz mnie :) bede mial cc wczesniej pocieszam sie tym a teraz smaruje sie ostro oliwka pod prysznicem i olejkiem dla kobiet w ciazy ale co ma byc to bedzie wazne zeby maluszki zdrowe sie urodzily

Hehe leczymy się w tej samej klinice ;) na wszystkich zdjęciach mam ten pionowy pasek [emoji12]
Gratulacje [emoji173]️

A kto jest Twoim lekarzem? I pytanie podstawowe - gdzie planujesz rodzić? My postanowiliśmy, że chcemy prowadzić ciążę u dr Juraszka. Dziś o to pytał, czy zmieniamy lekarza. Zdecydowaliśmy, że nie.

A kto jest Twoim lekarzem? I pytanie podstawowe - gdzie planujesz rodzić? My postanowiliśmy, że chcemy prowadzić ciążę u dr Juraszka. Dziś o to pytał, czy zmieniamy lekarza. Zdecydowaliśmy, że nie.

Hehe no mnie też prowadzi Juraszek ;) ale ostatecznie będę rodzić w Bielsku (tam mnie skierował, ze względu na stopień referencyjności i zaplecze dla wcześniaków, co przy moich bliźniakach jest możliwe niestety) no i tam mam blisko. Pod koniec zgłoszę się do poleconego przez Niego lekarza, który zrobi mi cc.

Motylku gratulacje :)

Dziewczyny zobaczycie jak szybko leci czas :)

Wiec jak któraś z Was bd chciala dołączyć ciezaroweczek zapraszamy :) nasz kalendarz jest skromniejszy i musimy go zapełnić :) później któraś z Was jeśli będzie chciała przejąć kalendarz :)

reklama
Do góry