reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Byłam u mojego gina (mediciver). Troche z tum grzybkiem a trochę ze skierowaniami. Wypisał mi na wszyściusieńko, nawet na chlamydie. Tylko AMH w invimedzie mi zostanie do zrobienia :)

A z kolei mąż uslyszał, że "w pakiecie nie ma leczenia nieplodnosci" i nic nie dostał. Nawet skierowania na głupią grupe krwi. Żsq Tyle, że on zadzwonił do lekarza dyzurującego na infolinię bo jego urolog jest mocno niedostępny.

reklama
Malgos witaj...czytaj szybciej :) ta ksiazke zebys zaczela wierzyc...ja tez mam pco i tez czytalam ta ksiazke...wszyscy patrzyli na mnie jak na wariatke jak opowiadalam o swoich wizualizacjach...wiem ze to co sie teraz dzieje w sejmie tylko bardzo stresuje...ale mysl ciagle o tym ze w niedziele bedziesz ze swoimi kropkami...

W sumie to masz rację po co mi więcej kropek - skoro 2 mi spokojnie wystarczą :-p noo z ustawą obawiam się najgorszego niestety - co za oszołomy !!!!!!:szok::szok: brak słów

Słabo mi .......mimo że wiedziałam że tak będzie ....
Jak to teraz wygląda czasowo. ? Ile mają na jakieś decyzję. ?
Ja się boję, że to będzie ustawa na otarcie łez jedynego właściwego elektoratu. Kompromis aborcyjny zostanie, ale tutaj mogą sobie pofolgować. Przecież większość ludzi nie ma pojęcia o co chodzi, jaka to skomplikowana procedura i że ta nowa ustawa to wyrok śmierci dla invitro.

Może być różnie - albo będą przeciągać w czasie,albo krótka piłka. Obywatelski projekt o złagodzeniu ustawy aborcyjnej odrzucili od razu- 176 głosami samych pisiorów:-\ A dziady obiecywały, że obywatelskich projektów nie będą odrzucać po pierwszym czytaniu...
Tych właściwych projektów obywatelskich. A to różnica ;)

O takie podejście jest tu bardzo porządane!
2 piękne Kropusie, zobaczysz jakie bedą dorodne [emoji7][emoji256]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

DZIĘKUJĘ :-) :) już Was uwielbiam :-D:-D:-D
A powiedzcie jak to jest z tą liczbą kropek które mogą podać - bo oni mi dziś powiedzieli że mogą podać 2 i że mamy zadecydować - mam 30 lat i prędzej mówili że podadzą 1 - jak to jest ??

A powiedzcie jak to jest z tą liczbą kropek które mogą podać - bo oni mi dziś powiedzieli że mogą podać 2 i że mamy zadecydować - mam 30 lat i prędzej mówili że podadzą 1 - jak to jest ??
Ogolnie decyzja nalezy do ciebie. Podanie dwoch to z jednej strony wieksze szanse a z drugiej ciaza podwyzszonego ryzyka. Musisz z mezem w porozumieniu z lekarzem podjac decyzje. Ja mam 31 lat i zdecydowalam sie na 1 kropeczke...

Musisz tez pamiętać ze ta jedna podana moze sie podzielić jeszcze na 2 [emoji7][emoji173]️
Ja mam w sobie jedna Kropkę, tez mam 30 lat
Pozwoliłam jej sie podzielić nawet na 3 jak ma chęć, byle by z Nami została [emoji256][emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry