reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

DZIĘKUJĘ :-) :) już Was uwielbiam :-D:-D:-D
A powiedzcie jak to jest z tą liczbą kropek które mogą podać - bo oni mi dziś powiedzieli że mogą podać 2 i że mamy zadecydować - mam 30 lat i prędzej mówili że podadzą 1 - jak to jest ??
Ja mam 32 lata, problem po stronie męża. Za pierwszym razem podali mi jeden zarodek. Lekarz się nue zgodził na dwa. Za drugim razem się postawiliśmy. Podali dwa i jestem w ciąży :)

reklama
Dziś dzwonili z kliniki, z moich 7 komórek jest 5 zarodków od poniedziałku A trzymają do poniedziałku do 7 doby. Niby tak się robi przy PGD Ale ja sie boję ze nie przetrwała:/

Zadzwonili wieczorem z kliniki, lekarz nie dojedzie na dzis wieczor, jade w niedziele na 13:30.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
2 dni się autobus spozni! Dziadyga jeden[/QUOTE]

On z Białegostoku do Londynu przylatuje na weekendy, zeby sobie 'dorobic' , co nie zmienia faktu , ze dziadyga mogł sie postarać ...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
9
DZIĘKUJĘ :-) :) już Was uwielbiam :-D:-D:-D
A powiedzcie jak to jest z tą liczbą kropek które mogą podać - bo oni mi dziś powiedzieli że mogą podać 2 i że mamy zadecydować - mam 30 lat i prędzej mówili że podadzą 1 - jak to jest ??
Ja mam 33 lata i odrazu podpisalam zgodę na 2 szt .Musisz porozmawiać z mężam wziąść za i przeciw i podjąć decyzję.
Podanie 2 zwiększa szanse ze zostanie chodź 1 .Również zwiększa szanse ze ciąża będzie mnoga wiec trudniejsza . Uważaj bo ostatnio wysyp bliźniaków tu mamy :tak::tak:
A ja jestem blizniakowa ciocia ;)

Do góry