reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Milagros to odpowiedz mi prosze moze jak wiesz dlaczego ja mam niski 29 i dlaczego mi nie rosnie pomimo 6 tabl luteiny dopochwowo 2 prolutexow i 3 duphastonow

Kasiu, ale Twój progesteron jest bardzo ładny, ciążowy [emoji4]
zreszta moze dziewczyny maja w innych jednostkach, ze on Taki duży [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ten temat już był ale co na poprawę jakości nasienia tj liczebność ruchliwosc i budowę plemników? Jakie witaminy polecacie,mąż brał pro fertil 3 mies i nie było poprawy.Czym innym mogę go naszprycowac? Chyba że pro fertil trzeba brać dłużej albo coś innego?☺ pytam w razie W gdyby nasze zarodki się nie przyjęły.Witaminy mu nie zaszkodza a jak zacznie je brać teraz to może kiedyś będzie to pomocne :))) podpowiedzcie co mu dać?

Milagros to odpowiedz mi prosze moze jak wiesz dlaczego ja mam niski 29 i dlaczego mi nie rosnie pomimo 6 tabl luteiny dopochwowo 2 prolutexow i 3 duphastonow

Niestety nie wiem. U mnie tak bylo po hiperce i mi mowiono, ze juz nie spadnie i zebym nie badala. Odstawili mi calkowicie luteine.

Ja "wiem" tylko te rzeczy, ktore u mnie byly i o ktore pytalam lekarza.

Ja mam znajoma ktora wlasnie ma straszny problem z prg i oni w nia pakowali straszne ilosci zeby do tych 50 dobic. Moze tak masz i ty?

Ewuniu kasę zawsze sie wykombinuje, psychicznie też nie najgorzej , najbardziej nie chce żeby odbiło się to na mojej pracy bo mam po parę godzin w 3 szkolach i nie chce żadnych podejrzen:/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Jestem zalamana moje wyniki
Beta z 9000 na 14700
Progesteron z 29 na 26
Lekarka powiedziala ze zle przyrasta beta i to swiadczy ze ciaza zle sie rozwija...

Ewuniu kasę zawsze sie wykombinuje, psychicznie też nie najgorzej , najbardziej nie chce żeby odbiło się to na mojej pracy bo mam po parę godzin w 3 szkolach i nie chce żadnych podejrzen:/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
No to została najmniejsza przeszkoda
Praca. ....
Nie da się wizyt tak ustalić by były po pracy lub przed. ?

reklama
Do góry