reklama
katharina203
Fanka BB :)
Milagros to odpowiedz mi prosze moze jak wiesz dlaczego ja mam niski 29 i dlaczego mi nie rosnie pomimo 6 tabl luteiny dopochwowo 2 prolutexow i 3 duphastonowProgesteron masz wspanialy. Nic go juz nie badaj bo ci nie spadnie. Nic tylko sie cieszyc. Szybciej ci luteine odstawia. Ja mialam ponad 300 i luzzzz
Milagros to odpowiedz mi prosze moze jak wiesz dlaczego ja mam niski 29 i dlaczego mi nie rosnie pomimo 6 tabl luteiny dopochwowo 2 prolutexow i 3 duphastonow
Kasiu, ale Twój progesteron jest bardzo ładny, ciążowy [emoji4]
zreszta moze dziewczyny maja w innych jednostkach, ze on Taki duży [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
malutkikaczorek
Ten temat już był ale co na poprawę jakości nasienia tj liczebność ruchliwosc i budowę plemników? Jakie witaminy polecacie,mąż brał pro fertil 3 mies i nie było poprawy.Czym innym mogę go naszprycowac? Chyba że pro fertil trzeba brać dłużej albo coś innego?☺ pytam w razie W gdyby nasze zarodki się nie przyjęły.Witaminy mu nie zaszkodza a jak zacznie je brać teraz to może kiedyś będzie to pomocne )) podpowiedzcie co mu dać?
katharina203
A te codzienne plamienia...wykoncza mnie...Kasiu, ale Twój progesteron jest bardzo ładny, ciążowy [emoji4]
zreszta moze dziewczyny maja w innych jednostkach, ze on Taki duży [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Milagros to odpowiedz mi prosze moze jak wiesz dlaczego ja mam niski 29 i dlaczego mi nie rosnie pomimo 6 tabl luteiny dopochwowo 2 prolutexow i 3 duphastonow
Niestety nie wiem. U mnie tak bylo po hiperce i mi mowiono, ze juz nie spadnie i zebym nie badala. Odstawili mi calkowicie luteine.
Ja "wiem" tylko te rzeczy, ktore u mnie byly i o ktore pytalam lekarza.
Ja mam znajoma ktora wlasnie ma straszny problem z prg i oni w nia pakowali straszne ilosci zeby do tych 50 dobic. Moze tak masz i ty?
Ewuniu kasę zawsze sie wykombinuje, psychicznie też nie najgorzej , najbardziej nie chce żeby odbiło się to na mojej pracy bo mam po parę godzin w 3 szkolach i nie chce żadnych podejrzen:/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Jestem zalamana moje wyniki
Beta z 9000 na 14700
Progesteron z 29 na 26
Lekarka powiedziala ze zle przyrasta beta i to swiadczy ze ciaza zle sie rozwija...
Beta z 9000 na 14700
Progesteron z 29 na 26
Lekarka powiedziala ze zle przyrasta beta i to swiadczy ze ciaza zle sie rozwija...
Ewunka
No to została najmniejsza przeszkodaEwuniu kasę zawsze sie wykombinuje, psychicznie też nie najgorzej , najbardziej nie chce żeby odbiło się to na mojej pracy bo mam po parę godzin w 3 szkolach i nie chce żadnych podejrzen:/
Praca. ....
Nie da się wizyt tak ustalić by były po pracy lub przed. ?
reklama
Ewunka
Która. ? Ta z kliniki. ? Czy ta pod domem. ?Jestem zalamana moje wyniki
Beta z 9000 na 14700
Progesteron z 29 na 26
Podziel się: