reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Ja tez nie chcem calej gamy ale slyszalam przy kazdym ze to nie potrzebne i jak sie upre to mi cos zrobi albo przepisze leki. Cale szczescie ze o podlozu wapniowym i ewentualnym imsi zamiast icis bede gadac z embriologiem moze on nie bedzie takim sztywniakiem :)
Motylku a jak bylo u ciebie przy 1 stymulacji ze lekarz stwierdzil ze masz kiepskie komorki przestaly sie rozwijac czy poprostu nie daly ciazy ??
Nic nie mówił, że z komórkami coś było nie tak. Powiedział, że problemem były plemniki i skierował nas na badanie fragmentacji DNA. Dodał też, że nie z każdego zarodka jest ciąża.

reklama
Kaczorku do dzieła :)
Kobietki martwię się zmianami w ustawie :/ najwcześniej w ferie zimowe uda mi się ogarnąć stymulacje :/. A jak będzie za późno:/ M powiedział że nie ma sensu działać jak będzie można tylko jedna komórkę zaplodnic, ja w sumie myślałam że przy trzeciej stymulacji będzie można wszystkie komórki u mnie zaplodnic:(

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Odrazu o Tobie pomyślałam jak mi przypomnieli o tej ustawie. .....
Nie dasz rady teraz finansowo. ? Czy psychicznie. ?

powiedzcie gdzie warto jechać na 4 dni w góry (okolice Wroclawia) żeby można było pospacerować i spędzić przyjemny długi weekend z mężem i 3,5 letnia córka i gdzie są jakieś atrakcje dla całej rodziny i dla dzieci żeby wyjazd nie był nudny jak flaki z olejem?
Chciałabym zrobić prezent dla męża i pobyć z nim i z córką i odnowić relacje (chciałabym wyjechać po transferze; w przerwie kiedy będę czekała na betę,co o tym myślicie?

Dziewczyny czy Was też przed zrobieniem bety bolał brzuch? Pojutrze zdrodnie z harmonogramem powinnam dostać @, a takie właśnie małpowe bóle mam od kilku dni...

Martwię sie ze coraz bliżej kolejna porażka :-(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Dziewczyny czy Was też przed zrobieniem bety bolał brzuch? Pojutrze zdrodnie z harmonogramem powinnam dostać @, a takie właśnie małpowe bóle mam od kilku dni...

Ja tuż przed wtorkowa beta a w środę miałabym dostać @ bolalo mnie podbrzusze a wieczorem silnie bolał jajnik lewy aż musiałam brać nospe i nawet w nocy mnie obudziło z bólu i skończyło nie na drugiej nospie. Bolało mnie tak do wtorku wieczorem a potem ból sam znikł. Włączyłam to że spodziewana @ tam mój organizm zareagował. Będzie dobrze nie denerwuj się. :*

powiedzcie gdzie warto jechać na 4 dni w góry (okolice Wroclawia) żeby można było pospacerować i spędzić przyjemny długi weekend z mężem i 3,5 letnia córka i gdzie są jakieś atrakcje dla całej rodziny i dla dzieci żeby wyjazd nie był nudny jak flaki z olejem?
Chciałabym zrobić prezent dla męża i pobyć z nim i z córką i odnowić relacje (chciałabym wyjechać po transferze; w przerwie kiedy będę czekała na betę,co o tym myślicie?

Ja polecam Karpacz. Można pochodzić spokojnie. Można wjechać wyciągiem pod śnieżne ale pozniej trzeba jeszcze kawałek dojść do schroniska , wózkiem spacerówkę nie pojedzie się bo są często kamienie. Jest tam naprawdę ładnie.

Ja tuż przed wtorkowa beta a w środę miałabym dostać @ bolalo mnie podbrzusze a wieczorem silnie bolał jajnik lewy aż musiałam brać nospe i nawet w nocy mnie obudziło z bólu i skończyło nie na drugiej nospie. Bolało mnie tak do wtorku wieczorem a potem ból sam znikł. Włączyłam to że spodziewana @ tam mój organizm zareagował. Będzie dobrze nie denerwuj się. :*

Ja mam takie skurczowe bóle od jakiegoś tygodnia :-( na nospie jestem niemal od początku, jak tylko czułam jakis dyskomfort (prewencja-ostatnio tego nie robiłam)

reklama
Do góry