rybka14
Fanka BB :)
wydaje mi się ze dobrze beta na pewnoProgesteron mi znow spadl...
Beta z 4 tys na 9 tys...to dobrze?
APTT min 26 a ja mam 23...co to znaczy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wydaje mi się ze dobrze beta na pewnoProgesteron mi znow spadl...
Gdzieś wyczytałam że prawidłowy przyrost bety jest ważniejszy od progesteronu jak nic się nie dzieje to dobry znak [emoji4][emoji106]Progesteron mi znow spadl...
Niestety jeszcze 3 razy misze sprawdzic bete i progesteron...ciekawe czy ta podwyzszona krzepliwosc mogla spowodowac to krwawienie czy raczej nie...aptt obnizone wskazuje bodajze na podwyzszona krzepliwosc krwi. Beta rosnie ksiazkowo, progesteron jest drugorzedny. Nota bene, teraz juz bety nie sprawdzaj bo powyzej 6tys zwalnia przyrost ;-)
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
19dpt 5 dniowej blastkiKatharinka203 ile dni po transferze jesteś jak już taka duża beta u Cjsbie jest ?
Mam nadzieję że wrzesień będzie szczęśliwy dla wszystkich starajacych się i mamusiek
A dokładnie? Możesz napisać?
Ja tez miałam problem z pęcherzykami. Odkąd biorę Inofem zaczęły sie dziać cuda
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jaki piękny mamy dziś dzień.
ja już po wizycie i po wynikach
Bhcg 97
E2 1600
Prg 29
Jak ja się cieszę strasznie a z wieczora mialam piętra bo lewy jajnik mi zaczol dokuczać i do dziś dokucza. Pytałam się o niego na wizycie i podobno macica się rozrasta i uciska na jajnik. A w piątek kolejna wizyta i może będzie już coś na USG widać. Teraz oby do piatku
Ja miałam po 20 godzinach informacje ile się zaplodniło.Właśnie dostałam telefon od męża! Bedzie mogł w piątek przyjść do pracy pózniej [emoji7][emoji106]
Mowi do dyrektora, ze to sprawa życia... A w sercu myślał "nowego życia"
Az mi lżej, Uf!jutro podglad, w piątek punkcja.
Po jakim czasie jest wiadomość z kliniki ile sie zapłodnilo i jakiej sa klasy? [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom