Gratuluje cytrynko a ja juz po podgladzie. Mamy 10 pecherzykow i jeszcze mniejsze. W piatek kolejny podglad i punkcja w poniedzialek. A potem tylko czekac za wynikami genetycznymi zarodkow wiec trzymajcie kciuki zeby cos bylo zdrowego trzymam kciuki za jajeczka Ewci i dziewczyny w szpitalach. Głową do góry bo będzie dobrze a bliźniaki jak Rybko?
reklama
Hooope86
Fanka BB :)
Mam nadzieje że moim jajcentom spodobają się plemniki mezusia
Z tego bedzie niezła randka [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Scratching endometrium, czyli delikatne "zadrapanie" śluzówki, w cyklu poprzedzającym właściwy transfer zarodka ma powodować jej intensywną regenerację, a przemiany w niej zachodzące po tym zabiegu (m.in. pobudzenie immunologiczne) mają ponoć zwiększać szansę na prawidłowe zagnieżdżenie zarodka. Nie zostało to jednoznacznie potwierdzone ani w badaniach medycznych, ani w trakcie naszego z tym zabiegiem doświadczenia. Z tego względu zabieg nie jest uznany za leczniczy i nie może być jako eksperymentalny objęty finansowaniem przez Ministerstwo Zdrowia.
Embriolog nOvum
Embriolog nOvum
AniaCh83
Dziewczyny, czytam w necie o badaniu kariotypu, ale Wy tu takie doświadczone, wiec prosze powiedzcie mi co o tym wiecie, co o tym myślicie?
Czy powinnismy to zrobić? Mamy jedno dziecko z Wada serca, ale to jest wada wrodzona, nie genetyczna.
Jakie informacje bede posiadać dzieki temu badaniu, co to moze zmienić w dalszym postępowaniu? Rozumiem ze badanie mozna wykonać niezależnie , oddzielnie ja i maz?
Czy powinnismy to zrobić? Mamy jedno dziecko z Wada serca, ale to jest wada wrodzona, nie genetyczna.
Jakie informacje bede posiadać dzieki temu badaniu, co to moze zmienić w dalszym postępowaniu? Rozumiem ze badanie mozna wykonać niezależnie , oddzielnie ja i maz?
Hooope86
Właśnie dostałam telefon od męża! Bedzie mogł w piątek przyjść do pracy pózniej [emoji7][emoji106]
Mowi do dyrektora, ze to sprawa życia... A w sercu myślał "nowego życia"
Az mi lżej, Uf!jutro podglad, w piątek punkcja.
Po jakim czasie jest wiadomość z kliniki ile sie zapłodnilo i jakiej sa klasy? [emoji51]
Po jakim czasie jest wiadomość z kliniki ile sie zapłodnilo i jakiej sa klasy? [emoji51]
rybka14
Gratuluję teraz to już tylko lez pachnij i mów do kropkaJaki piękny mamy dziś dzień.
ja już po wizycie i po wynikach
Bhcg 97
E2 1600
Prg 29
Jak ja się cieszę strasznie a z wieczora mialam piętra bo lewy jajnik mi zaczol dokuczać i do dziś dokucza. Pytałam się o niego na wizycie i podobno macica się rozrasta i uciska na jajnik. A w piątek kolejna wizyta i może będzie już coś na USG widać. Teraz oby do piatku
Zosia87
Super cieszę się razem z Wami powodzenia [emoji110][emoji110]Właśnie dostałam telefon od męża! Bedzie mogł w piątek przyjść do pracy pózniej [emoji7][emoji106]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
To super...ja mialam wiadomosc o 8 rano następnego dnia...Właśnie dostałam telefon od męża! Bedzie mogł w piątek przyjść do pracy pózniej [emoji7][emoji106]
rybka14
Dziękuję dobrze , narazie wszystko ok w pon mam wizytę u profesora to może powie coś więcej narazie jestem dobrej myśli i oglądam wózki ciuszki i łóżeczka wszystko dla bliźniaków byłoby fajnie jakbym wiedziała juz co będzie . Życzę Ci żebyś za chwilkę oglądała swoje fasolki lub fasolkę będę trzymać kciukiGratuluje cytrynko a ja juz po podgladzie. Mamy 10 pecherzykow i jeszcze mniejsze. W piatek kolejny podglad i punkcja w poniedzialek. A potem tylko czekac za wynikami genetycznymi zarodkow wiec trzymajcie kciuki zeby cos bylo zdrowego trzymam kciuki za jajeczka Ewci i dziewczyny w szpitalach. Głową do góry bo będzie dobrze a bliźniaki jak Rybko?
reklama
Ewunka
Po 24 h czy się zaplidnily i ile a potem czekać bo czekać co dalej .Klasy dopiero są przy 5 dniowych chyba .Właśnie dostałam telefon od męża! Bedzie mogł w piątek przyjść do pracy pózniej [emoji7][emoji106]
Podziel się: