reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czy to mozliwe? Cos niby slyszalam o sercu ale tak sie zaczelam martwic czy ono wogole będzie ze nie pamietam co gin mowil...ja nadal w to nie wierze...jutro druga bete...tak bym chciala zeby byl dobry przyrost...

Pewnie ze mozliwe i nawet inaczej nie mysl. Ja serduszko zobaczylam w 6t i tobie zycze tego samego.
Glowa do gory wszystko idzie tak jak powinno i odpoczywaj na L4

reklama
Dzis jest 11dpt 5 dniowej blastki...i nic nie bylo widac...kropke :)

I cos Ci jeszcze powiedzieli? Mozna ocenić np czy jest zagnieżdżone dobrze , czy w dobrym miejscu, jak 'rokuje' na najbliższe tygodnie ...? Ja nie wytrzymam przez te dwa tygodnie ...
Jeju, zazdroszczę Ci, ale tak pozytywnie, z reszta jak wszystkiem dziewczynom, które maja 100% potwierdzenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Katharina, staramy sie cieszyć z Tobą, jesteś kolejnym przykładem ze warto, ze jest szansa![emoji480][emoji106]

Mowie dzis do męża
"Wiesz kolejna dziewczyna ma pozytywna betę, to forum daje nadzieje i wiarę w to ze sie uda"

I cos Ci jeszcze powiedzieli? Mozna ocenić np czy jest zagnieżdżone dobrze , czy w dobrym miejscu, jak 'rokuje' na najbliższe tygodnie ...? Ja nie wytrzymam przez te dwa tygodnie ...
Jeju, zazdroszczę Ci, ale tak pozytywnie, z reszta jak wszystkiem dziewczynom, które maja 100% potwierdzenie.

Wlasnie sie zdziwilam ze chciala zrobic usg...ale stwierdzilam ze chociaz zobacze czy jest w macicy czy nie daj Boze w jajowodzie...byla kropka w macicy...:) a potem cos mowila o sercu i nic dalej nie pamietam bo zaczelam sie bac zrby nie bylo puste jajo...dala prlno progesteronu zeby nie spadl bo on jest kluczowy...kazala czekac...a tak szczerze to chcialabym przespac te 2 tyg i juz zobaczyc cosc wiecej...Boze i jutro jeszcze ta beta...zeby przyrastala...

reklama
Katharina, staramy sie cieszyć z Tobą, jesteś kolejnym przykładem ze warto, ze jest szansa![emoji480][emoji106]

Mowie dzis do męża
"Wiesz kolejna dziewczyna ma pozytywna betę, to forum daje nadzieje i wiarę w to ze sie uda"

Tersz wiem ze warto wierzyc...myslalam ze pierwsze in vitra nie wychodza...ze to takie rozpoznanie...na szczescie sie mylilam...

Do góry