Hehe ja tez wtedy nie mialam serca trzymac wyniku dla siebie, od razu dzwoniłam i tez szaleństwo. Bardzo się cieszę waszym szczesciemChciałam zaczekać aż wróci z pracy i powiedzieć osobiście, ale tak się denerwował tym badaniem, że nie miałam serca go tyle trzymać w niepewności. Oszalał ze szczęścia
I co dziwne, chwilę po wyniku zadzwoniła moja mama zapytać, jak się dzisiaj czuję. Ale byłam twarda, powiemy im po drugiej becie osobiście. Teściowie na małym urlopie, wrócą w niedzielę, więc też im coś musimy naściemniać, żeby powiedzieć im osobiście
reklama
A dobrze się czuje Mdłości są, ale z kibelkiem nie miałam okazji się przywitać Na początku też szybko się męczyłam po wejściu na piętro dychałam jak parowóz, ale po tygodniu przeszło. od 8 tc jestem już bez leków podtrzymujących, biorę tylko kwas foliowy i magnez.
Ewunka co mam Ci poradzić, po prostu walcz ! Poniosłam 3 porażki. Drugie podejście było tak na szybko i się udało co jeszcze do mnie nie dociera Trochę stosowałam dietę Pisanki czyli ananas i pierogi Jeszcze długa droga przed nami, ale mam nadzieję, że już z górki W przyszłym tyg mam prenatalne wiec trzymajcie kciuki!
Dziewczyny walczcie, warto Kciuki za was wszystkie &&&&
Ewunka co mam Ci poradzić, po prostu walcz ! Poniosłam 3 porażki. Drugie podejście było tak na szybko i się udało co jeszcze do mnie nie dociera Trochę stosowałam dietę Pisanki czyli ananas i pierogi Jeszcze długa droga przed nami, ale mam nadzieję, że już z górki W przyszłym tyg mam prenatalne wiec trzymajcie kciuki!
Dziewczyny walczcie, warto Kciuki za was wszystkie &&&&
katharina203
Fanka BB :)
Czy to mozliwe? Cos niby slyszalam o sercu ale tak sie zaczelam martwic czy ono wogole będzie ze nie pamietam co gin mowil...ja nadal w to nie wierze...jutro druga bete...tak bym chciala zeby byl dobry przyrost...Kasiu to za dwa tyg bedziesz juz widziala piekne bijace serduszko. Teraz siedz w domciu na L4 i odpoczywaj. A z zastrzykami prolutex to cos wiem bo od lpca na nich jestem i nie sa takie tanie
Rustynka
Boże, udało się!
181,69
Gratuluję ! Pozytywnie wieści z poniedziałku oby tak dalej
Jaskolcia
Ema, trzymam w takim razie kciuki za środęHej. Mam juz wynik... Beta 4,4...
A dzis 11 dpt 5 dniowej blastki...
Mało... Bardzo mało. ..
Zadzwonilam do lekarza... Leki nadal i powtorzyc wynik w środę. ..
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaskolcia
Superowo!!!!!Boże, udało się!
181,69
Gratuluję Motylku Mamusiu!!!!
Jaskolcia
no i super, dobrze, że z l4 nie było problemu.Ja jestem po wizycie...na usg widac bylo tylko kropke ...nastepna wizyta za 2 tyg. Od jutra musze co drugi dzien robic bete i progesteron i tak przez 14 dni...do tego dostalam pelno prolutexa i luteiny i z wizyta za leki zaplacilalam 1000zl. To tylko na dwa tygodnie. Masakra...ale wszystko dla dzidziusia...to nic ze mamusia bedzie zyla na owsiance albo czyms jeszcze gorszym...a jak sie spytalam o l4 to bylo...alez pani katarzyno...oczywiscie ze nie bedzie pani tam jezdzic do pracy...spytalam o leki uspokajajace ale nie pozwolila mi gin brac...tylko melisa...a ona mi nie pomaga prosze o wpisanie mnie na wizyte na pon na za 2 tyg...sorki ale nie wiem ktory to...a z beta to nie wiem czy ma sens wpisywac jak od jutra co drugi dzien...finansowo umre...ale zebytylko z dzieckiem bylo dobrze...
Ceny leków z nóg zwalają, a można by pomyśleć, że po in vitro będzie finansowo lżej. No, ale teraz jest przynajmniej gruntowna podstawa do tych wydatków
kilosierra
Motylku GRATULACJE!!! :-)
Ema wszystkie trzymamy kciuki za przyrost bety :-)
Moje odczucia w 2 dpt - czuję się fizycznie swietnie. Stymulacja jednak daje w kość. Wcześniej byłam spuchnięta jak balon - po crio nie ma żadnych tego typu utrudnień :-)
Ponadto poprzednio miałam wolne, teraz pracuje i zarówno myśli zajęte jak i czas dużo szybciej biegnie :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ema wszystkie trzymamy kciuki za przyrost bety :-)
Moje odczucia w 2 dpt - czuję się fizycznie swietnie. Stymulacja jednak daje w kość. Wcześniej byłam spuchnięta jak balon - po crio nie ma żadnych tego typu utrudnień :-)
Ponadto poprzednio miałam wolne, teraz pracuje i zarówno myśli zajęte jak i czas dużo szybciej biegnie :-)
misis188
SUPER!!!! GRATULUJĘ MAMUSIUBoże, udało się!
181,69
reklama
AniaCh83
Ja jestem po wizycie...na usg widac bylo tylko kropke ...nastepna wizyta za 2 tyg. Od jutra musze co drugi dzien robic bete i progesteron i tak przez 14 dni...do tego dostalam pelno prolutexa i luteiny i z wizyta za leki zaplacilalam 1000zl. To tylko na dwa tygodnie. Masakra...ale wszystko dla dzidziusia...to nic ze mamusia bedzie zyla na owsiance albo czyms jeszcze gorszym...a jak sie spytalam o l4 to bylo...alez pani katarzyno...oczywiscie ze nie bedzie pani tam jezdzic do pracy...spytalam o leki uspokajajace ale nie pozwolila mi gin brac...tylko melisa...a ona mi nie pomaga prosze o wpisanie mnie na wizyte na pon na za 2 tyg...sorki ale nie wiem ktory to...a z beta to nie wiem czy ma sens wpisywac jak od jutra co drugi dzien...finansowo umre...ale zebytylko z dzieckiem bylo dobrze...
Katharina, a ktory masz dzien po transferze ??
Zastanawiam sie kiedy najwcześniej moge iść na usg zeby było cos widać ...
Podziel się: