reklama
amalfi
Fanka BB :)
palu kochana, ja nie stety jeszcze przed, bo jak sie w polsce nie mieszka, to ciezko urlop zgrac ze wszystkim, mialam robic listopad grudzien, ale ciagle ktos mi urlop podbieral, a ja nie moglam na kilka miechow przed zapytac, bo to musi byc zgrane idealnie w moim przypadku, w 11d brania zastrzykow mam isc na pierwsze usg, a potem mam urlop 2tyg i musi mi to wystarczyc na punkcje transfer i co tam jeszcze trzeba. I uda sie nam zobaczysz, tzn tak sie pocieszam, bo tak sie tego boje ze szok!!
Jakos nie umiem uwierzyc, ze to sie dzieje i ze moge byc w ciazy niedlugo. Tez takie uczucia mialyscie?? JA SOBIE TEGO NIE UMIEM WYOBRAZIC! tAK DLUGO SIE STARAM I TAK DLUGO SIE NIE UDAJE I TAK DLUGO JESTEM BEZ DZIECKA, ZE NIE UMIEM UWIERZYC ZE MOGLOBY SIE TO ZMIENIC!!!
Jakos nie umiem uwierzyc, ze to sie dzieje i ze moge byc w ciazy niedlugo. Tez takie uczucia mialyscie?? JA SOBIE TEGO NIE UMIEM WYOBRAZIC! tAK DLUGO SIE STARAM I TAK DLUGO SIE NIE UDAJE I TAK DLUGO JESTEM BEZ DZIECKA, ZE NIE UMIEM UWIERZYC ZE MOGLOBY SIE TO ZMIENIC!!!
Ostatnia edycja:
palu nacisnij na Index of images z tego linka co Ci napisalam wczesniej, tylko na to. To jest podswietlone na czerwono. Jak to wcisniesz to otworzy sie biala strona na ktorej po lewej stronie bedzie lista tematow napisana niebieskimi literami. Wejdz na Preparing for iVF pdf. daj znac jesli ciagle masz problem. Wiem cena przesadzona za ksiazki, nawet nowe tu tyle nie kosztuja, szok
eh, same dobre wiesci kochane! super bardzo sie ciesz, Kaska, Magda!! :-):-) ciesze sie jakby to mnie sie udalo:-) ale zawsze pozytywne wyniki daja nadzieje, ze moze i mnie sie uda:-)
juditka...a co ty za stronke polecilas?
co tam z joweg? zrobilas test?;-)
kaska31
Trzymam kcioki za reszte czekajacych na testy.eh, same dobre wiesci kochane! super bardzo sie ciesz, Kaska, Magda!! :-):-) ciesze sie jakby to mnie sie udalo:-) ale zawsze pozytywne wyniki daja nadzieje, ze moze i mnie sie uda:-)
Jo.M.
juditka Też poczytam linka , dzięki.
amalfi Witam Cię , faktycznie długo się nie odzywałaś. Mam rozumieć , że jesteś już po 1 wizycie w Provicie ? czy inną klinikę wybrałaś. Z tą wiarą , że się uda to u mnie jest podobnie. Podchodzę do kolejnych prób i mam nadzieję ,że się uda a z drugiej strony nie umiem sobie wyobrazić tego szczęścia , tego że ja mogę być w ciąży.
kaska Super , bardzo Ci gratuluję. Czekam na kolejne wieści.
Ja dzisiaj umówiłam się na następną wizytę w klinice dopiero na 20 lutego żeby trochę odsapnąć i zastanowić się co dalej. Myślałam , że jakoś dobrze znoszę te moje porażki ale chyba nie tym razem.
amalfi Witam Cię , faktycznie długo się nie odzywałaś. Mam rozumieć , że jesteś już po 1 wizycie w Provicie ? czy inną klinikę wybrałaś. Z tą wiarą , że się uda to u mnie jest podobnie. Podchodzę do kolejnych prób i mam nadzieję ,że się uda a z drugiej strony nie umiem sobie wyobrazić tego szczęścia , tego że ja mogę być w ciąży.
kaska Super , bardzo Ci gratuluję. Czekam na kolejne wieści.
Ja dzisiaj umówiłam się na następną wizytę w klinice dopiero na 20 lutego żeby trochę odsapnąć i zastanowić się co dalej. Myślałam , że jakoś dobrze znoszę te moje porażki ale chyba nie tym razem.
Kaska wieklkie gratulacje!!!!!!!! Wiedziałam że będzie pozytywny wynik, dziewczyny dobrze mówiły ze jak cień drugiej kreseczki jest to już cos znaczy Strasznie się ciesze i jeszcze raz gratuluję, dbaj o siebie i o bąbelka!!:-)
Aisha trzymam mocno kciuki za Ciebie, będzie dobrze, zobaczysz, nie stresuj się tak
Ja jutro biorę 5 zastrzyk, ale pierwszy raz będe musiała go sama sobie zrobić Do tej pory robił mi mój M, ale jutro będzie w pracy i musze to zrobić sama, tak się boję...:-(
Aisha trzymam mocno kciuki za Ciebie, będzie dobrze, zobaczysz, nie stresuj się tak
Ja jutro biorę 5 zastrzyk, ale pierwszy raz będe musiała go sama sobie zrobić Do tej pory robił mi mój M, ale jutro będzie w pracy i musze to zrobić sama, tak się boję...:-(
reklama
amalfi
Jo.M tak bylam w provicie na pierwszej wizycie u dr grettki. I moze wlasnie tutaj w naszych glowach jest problem, bo Ty mnie zrozumialas, nie umiemy sobie zwizualizowac ze nam sie uda, ze bedziemy miec brzuchy, ze bedziemy tulic dzidzie! Boje sie ze to stanie mi na przeszkodzie i boje sie, ze mam racje ,ze mi sie nie uda, dlatego tak nie zalezalo mi na tym wyjezdzie tez i zaczeciu procedury:-(
miliaa normalne zastrzyki z igla i strzykawka
miliaa normalne zastrzyki z igla i strzykawka
Podziel się: