rybka14
Fanka BB :)
W Katowicach w ProvicieA leczysz się w Białymstoku czy gdzie indziej?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Katowicach w ProvicieA leczysz się w Białymstoku czy gdzie indziej?
Mnie też bolało jak na @ I kręgosłup i głowa i tez się udało nospa magnez odpoczywaj i nie stresuj się będzie dobrze trzymam kciukiHej Kobietki, powodzenia dzisiaj!! &&&&&
Ja coś kiepsko dziś..brzuch boli jak na @, głowa też swoje dowala..zaczynam się podłamywać troszkę..
W oczekiwaniu a in vitro intensywność przytulan razy 3cześć kochane staram sie nadrabiac stracony czas na forum jednak jeszcze mi sie troszke zejdzie aktualnie jestem po wizycie u dr. łukaszuka w invicta warszawa , duzo niepowiedzial wyszłam troche hymm zawiedziona ale moze to tylko moje odczucie, byłam razem z mężem ja mialam zrobione usg i zapisane do zrobienia pakiet badan 17ohp, amh (chodz mialam robione w 2014r) ,TSH, i dalej niepamuetam, mój mąż fragmentacje i posiew , dr stwierdzil ze moze poprzednie wyniki badania nasienia swiadcza o jakims chwilowym przechodzeniu choroby i ze jak beda wszystkie wyniki i uda sie pod leczyc meza to bedziemy probowac naturalnie co w moim odczuciu jest troche nie do rzeczy..poniewaz bedac w poprzednim zwiazku podchodzilam do in vitro 2 razy i sie nieudalo mimo tego ze partner mial wyniki idealne.... wiec bede raczej za tym zeby nietracic czasu i jesli wszystko bedzie wporzadku u meza to podejsc do procedury in vitro ewentualnie do inseminacji...
Koralik83 nospa i magnez i bez stresu mnie brzuchol bolał i udało się
najważniejsze dobre nastawienie i brak smutków
kciuki mocno zaciśnięte -kiedy lecisz na betę? ??
Dziewczyny za wszystkie mocno zaciśnięte kciuki
W taką pogodę. ..... wcale Ci się nie dziwię. ...
Ale pamiętaj spokój spokój i pozytywne myślenie.
Przesyłam pozytywne myśli w Waszą stronę ( jak co dzień ) czekam na Twą betę jak na swoją
Kochana nie lam sie bol na @ jest na poczatku ciazy i bole glowy tez sa jej objawem wiec gloea do gory i wierz w swoje kropkiHej Kobietki, powodzenia dzisiaj!! &&&&&
Ja coś kiepsko dziś..brzuch boli jak na @, głowa też swoje dowala..zaczynam się podłamywać troszkę..
Ewcia juz masz dosc tegorocznego polskiego lataW taką pogodę. ..... wcale Ci się nie dziwię. ...
Ale pamiętaj spokój spokój i pozytywne myślenie.
Przesyłam pozytywne myśli w Waszą stronę ( jak co dzień ) czekam na Twą betę jak na swoją