reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Byłam u Pietrzyckiego niedawno i pierwszy raz rok temu, kiedy to był moj pierwszy raz w Bocianie. Ten jego spokojny ton na mnie działał dobrze, ostatnio zadawałam mu mnóstwo pytań odnośnie umowy ( nie wiem jak było u Was, ale ja ja dostałam jak juz zaczęłam stymulację ) na wszystkie odpowiedział, pomógł wręcz rozważyć pewne kwestie i pozytywnie mnie nastawił , co bardzo ważne. Jestem zadowolona, ale ze Mrugacz taki sławny to pozniej poszłam juz do niego. Taśma. Zero gadki, na pierwszej wizycie drapał sie po brzuchu, tak ze widziałam jego pępek! W miarę rozmowny był tylko przez telefon. Niektóre moje pyt wręcz wyśmiewał , na niektóre odpowiadał rzeczowo ale bardzo zwięzłe, a ja gaduła jestem i lubię sobie porozmawiać , ale przede wszystkim potrzebuje czuć , a raczej mieć pewność , ze nie jestem kolejnym towarem na taśmie produkcyjnej. Jak mi zaproponował invitro to kopara mi opadła, praktycznie nic nie powiedziałam, na kolejnej wizycie poprosiłam o wyjaśnienie jak to dokładnie wyglada, bo niby dlaczego, płacąc taka kasę, mam sie tego dowiadywać z internetow , to mi powiedział, ze jest :stymulacja , punkcja i pozniej transfer.... Przysięgam nic wiecej. Ja nawet nie wiedziałam co to znaczy. Poza tym ta umowa, cytologie i stopień czystości zrobił mi dopiero pietrzycki, do tej pory nie mam wyniku !! Maz badania zrobił w sobote , a punkcja była w poniedziałek, a na np wynik ten genetyczny na mukowisydoze czeka sie dwa tyg... Ja z nim przez tel gadałam wcześniej tyle razy to chyba mogł mi powiedzieć jak sie przygotwać ... A pielęgniarka pobierając krew mowi mężowi , ze to na podkładkę , bo wynik bedzie kiedyś tam. No kuzwa... Ale co ja miałam zrobić... Przerwać , kiedy juz byłam postymulowana... Człowiek uczy sie na swoich błędach... Nast razem bede mądrzejsza... Kurde ale sie rozpisałam... Sorry

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
O masakra to pojechali po bandzie z tymi wynikami. Mozna powiedziec ze genetyczne robilas na zyczenie lekarza ktory chcial wyciagnac kase bo co to teraz wniesie skoro jestes po transferze

reklama
Hej Kobietki, powodzenia dzisiaj!! &&&&&
Ja coś kiepsko dziś..brzuch boli jak na @, głowa też swoje dowala..zaczynam się podłamywać troszkę..

Koralik83 nospa i magnez i bez stresu :) mnie brzuchol bolał i udało się
najważniejsze dobre nastawienie i brak smutków
kciuki mocno zaciśnięte -kiedy lecisz na betę? ??

Dziewczyny za wszystkie mocno zaciśnięte kciuki

Hej Kobietki, powodzenia dzisiaj!! &&&&&
Ja coś kiepsko dziś..brzuch boli jak na @, głowa też swoje dowala..zaczynam się podłamywać troszkę..
W taką pogodę. ..... wcale Ci się nie dziwię. ...
Ale pamiętaj spokój spokój i pozytywne myślenie.
Przesyłam pozytywne myśli w Waszą stronę ( jak co dzień ) czekam na Twą betę jak na swoją :)

reklama
Do góry