gosia321
Fanka BB :)
Dajesz czadu tam chyba na prawde masz blizniakiHej dziewczyny beta nr 2: 2496,44
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dajesz czadu tam chyba na prawde masz blizniakiHej dziewczyny beta nr 2: 2496,44
Albo trojaczki[emoji6]Dajesz czadu tam chyba na prawde masz blizniaki
No tofaktycznie rozluznilas sie ze az noga ci sie ciezka na pedale zronilaHej! Byłam dziś na pierwszej akupunkturze. Czy się czuję lepiej, nie wiem. Na razie Pani zrobiła mi jakieś podstawowe wkucia a we wtorek jakieś bańki akupunkturowe mi będzie zakładać w okolicach jajników. Tak się odprężyłam że kóźwa mandat dostałam:/ Ale cieszę się że panowie policjanci nie stali dalej bo mogłoby być gorzej;/ ale przynajmniej mili byli poprosiłam o łagodne potraktowanie
Tak to prawda tez to pamietam a odkad forum sie podzielilo na starajace sie i tym ktorym sie udalo to nie jest juz tak samo. Nie twierdze ze jest zle ale kiedys kolezanki ktorym sie udalo przekazywaly przydatne informacje tym ktore sie staraja dopiero zaczynaja lub sa po porazce a teraz wszystkie ktorym sie udalo odeszly i tylko niektore zagladaja do nasAnn Twój słownik to encyklopedia wiedzy której szukalas po Internecie ale wiesz słownik to nie takie samo wsparcie jak osoba która umie ta wiedzę przekazać;/ nie czarujmy się kiedy weszłam i znalazłam to forum panowała tutaj atmosfera wsparcia w tych złych jak i dobrych momentach później się to rozsypało ( dużo dziewczyn uciekło na inne wątki bądź fora bo były opatrznie rozumiane bądź nie były tolerowane ich radości). Zawsze panowała tutaj świetna atmosfera a teraz no cóż już jej nie ma((
Boze, Fusun a co ty tu robisz? Jeszcze siedzisz na forum? Ja ostatnio to chyba czytalam w 2013
Tak, bede kombinowac z rodzenstwem, mimo ze strasznie mi sie nie chce
Popieram w 100% oczywiscie gdy slyszymy ze komus sie udalo jest gdzies w sercu bol ale to chyba juz tak zostalo jeszcze z czasow jak kazda z nas starala sie naturalnie i przy kazdej pojawiajacej sie wrednej @ czula bol tak jest i teraz gdy komus sie udaje a my dalej sie staramy ale mimo wszystko uwazam ze kazda z nas cieszy sie ze szczescia drugiej osoby i nie przeszkadzaja nam zdjecia usg brzuszkow i innych rzeczy o ktorych dziewczyny ktorym sie udalo tu gadaly. Nie wiem moze to jednak tylko moje zdanie. Ja caly czas podczutuje dziewczyny na ciezarowkach ale zadko sie udzielam bo niestety odkad forum sie podzielilo to juz nie jest tak latwo sie tam odezwacTak Ewelinko słownik to wiedza w pigułce jest tam masa przydatnych informacji. Jednak nie zmienia to postaci rzeczy że wiele z Was opuściło to forum z jakis pobudek i niekoniecznie były one dobrze rozumiane;(((
To smutne bo pamiętam czasy kiedy Pisanka i Ty czekalyscie na wynik bety wszystkie mocno wam kibicowalysmy ale później to kibicowanie przerodziło się w co ..... no właśnie sama wiesz jak to wyglądało;( to jest przykre że powiazala nas walka o szczęście a rozdzielilo to że jedne dziewczyny to szczęście mają wcześniej a moim zdaniem to nie jest powód aby czegoś zazdrościć czy wytykać coś przecież Wy też swoje przeszlyscie na tej drodze do szczęścia;// ahh zamotalam ale może zrozumiesz...