reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny pamiętajcie że w razie wątpliwości albo w kwestii wyjaśnień jest też słownik in vitro. Kiedyś przeslalam Wam linka.
Słownik jest genialny ale tutaj też chodzi o pomoc i wsparcie dla osób które tu są albo które wchodzą o cos zapytać;)) ja jestem jeszcze za mało doświadczona w tym wszystkim aby mądrze odpowiadać dziewczyna no i nie znam tych wszystkich fachowych terminów;)))
Poza tym forum jest po to aby się dzielić doświadczeniami i pomocą dla osób które tego potrzebują a nie ignorowania ich....:(( kiedyś było tu inaczej

reklama
Zawsze się zastanawiam przepraszam, że to pisze . Jakie kobiety oddają swoją komórkę ja bym się bała i nie wyobrażam sobie, żeby inna kobieta mogła urodzić moje dziecko tak na to patrzę. Ale z drugiej strony jak bym to ja nie miała to też bym czekała na osobę która podaruje mi to jajeczko. Więc gratulacje dla kobiet które oddają bo dzięki nim możemy sie cieszyć małym szczęściem. Trochę to dziwnie napisałam ale sama dokładnie nie wiem jak to opisać wszytko hehe. Jak dowiedziałam się, że czeka mnie invitro od tamtej pory patrzę na świat inaczej nie liczy się dla mnie życie codzienne tylko myślę cały czas o moim dziecku. Nie wyrobiłam z mężem, żeby zrobić teraz badania zrobię je dopiero 24 sierpnia więc gdzieś za miesiąc będą na wizytę mam jechać 20 dnia cyklu czyli jakoś 16 wrzesień będę miała już kariotyp wszystkie badania oprócz tego AZF i coś jeszcze myślicie, że bez tych 2 badań doktor przepisze mi już rp bo wyniki będę.pod koniec września akurat skończę brać leki i będzie.miala wyniki czy tak nie można? Jestem załamana strasznie liczyłam,że we wrześniu zaczniemy przygotowania. Nie chce mi sir isc teraz na ten urlop i jechać bo to przez urlop nie wyrobiłam z badaniami, ale ten wyjazd też jest dobry bo odpoczynek jest.teraz idealny, żeby o wszystkim zapomnieć
Odpoczywaj i zapomij o in vitro,podkuruj swoj zwiazek,wytancz,wyszalej,kozystaj z wakacji.Nie rob sobie cisnienia,bo odbija sie to zawsze na zdrowiu,zwiazku na badaniach.zawsze mowie,ze ciaza sie w glowie zaczyna.wypoczetej i szczesliwej.A in vitro ...to wieczne planowanie,terminy,przekladanie,odkladanie na pozniej.Zyjesz z kalendarzem w glowie.Co ma wisiec nie utonie....moze lepiej ze nie zdazyliscie,wrocicie wypoczeci i wyluzowani.fajnych wakacji:D:D:D

Iga ,wesolo bylo i moze troche fachowiej(nikomu nie docinajac)ale czasy sie zmieniaja,cos sie konczy i zaczyna...takie zycie,zagladam prawie codziennie,ale jakos moj czas minął.trzeba zrobic miejsce nowym osobom.
Annemarie dzieki Twojej opinii zobaczylam światełko w tunelu. Dzieki za wsparcie i mam nadzieje ze nie opuścisz forum...

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Słownik jest genialny ale tutaj też chodzi o pomoc i wsparcie dla osób które tu są albo które wchodzą o cos zapytać;)) ja jestem jeszcze za mało doświadczona w tym wszystkim aby mądrze odpowiadać dziewczyna no i nie znam tych wszystkich fachowych terminów;)))
Poza tym forum jest po to aby się dzielić doświadczeniami i pomocą dla osób które tego potrzebują a nie ignorowania ich....:(( kiedyś było tu inaczej
Natalka,nie jest chyba tak zle.Wiesz,ze my wszystkie tez bylysmy zielone w temacie.Po tylu porazkach,doswiadczeniach ,poszukiwaniach w necie...kazda sie czegos nowego nauczyla,znalazla.dzielilysmy sie ta wiedzą i uczylysmy wspolnie.
Slownik zaniedbalam kompletnie,z drugiej strony chyba nikt z niego nie kozysta i jakos brakuje mi natchnienia,zeby sie nim znowu zajac.:(

No pewnie ze słownik to tylko taka pomoc, a forum daje więcej bo każda z nas przechodziła ta drogę lub dalej przechodzi. Każda coś doradzi :)

Natalka,nie jest chyba tak zle.Wiesz,ze my wszystkie tez bylysmy zielone w temacie.Po tylu porazkach,doswiadczeniach ,poszukiwaniach w necie...kazda sie czegos nowego nauczyla,znalazla.dzielilysmy sie ta wiedzą i uczylysmy wspolnie.
Slownik zaniedbalam kompletnie,z drugiej strony chyba nikt z niego nie kozysta i jakos brakuje mi natchnienia,zeby sie nim znowu zajac.:(
Ann Twój słownik to encyklopedia wiedzy której szukalas po Internecie ale wiesz słownik to nie takie samo wsparcie jak osoba która umie ta wiedzę przekazać;/ nie czarujmy się kiedy weszłam i znalazłam to forum panowała tutaj atmosfera wsparcia w tych złych jak i dobrych momentach później się to rozsypało ( dużo dziewczyn uciekło na inne wątki bądź fora bo były opatrznie rozumiane bądź nie były tolerowane ich radości). Zawsze panowała tutaj świetna atmosfera a teraz no cóż już jej nie ma:(((

reklama
No pewnie ze słownik to tylko taka pomoc, a forum daje więcej bo każda z nas przechodziła ta drogę lub dalej przechodzi. Każda coś doradzi :)
Tak Ewelinko słownik to wiedza w pigułce jest tam masa przydatnych informacji. Jednak nie zmienia to postaci rzeczy że wiele z Was opuściło to forum z jakis pobudek i niekoniecznie były one dobrze rozumiane;(((
To smutne bo pamiętam czasy kiedy Pisanka i Ty czekalyscie na wynik bety wszystkie mocno wam kibicowalysmy ale później to kibicowanie przerodziło się w co ..... no właśnie sama wiesz jak to wyglądało;( to jest przykre że powiazala nas walka o szczęście a rozdzielilo to że jedne dziewczyny to szczęście mają wcześniej a moim zdaniem to nie jest powód aby czegoś zazdrościć czy wytykać coś przecież Wy też swoje przeszlyscie na tej drodze do szczęścia;// ahh zamotalam ale może zrozumiesz...

Do góry